Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πρόεδροι…πρόεδροι παντού!!!

Πρόεδροι…πρόεδροι παντού!!!

Πόσοι ΠΡΟΕΔΡΟΙ νομίζετε ότι υπάρχουν σε συλλόγους στο Γαλάτσι μας;;;

Λοιπόν, κρατηθείτε, 68 (εξήντα οκτώ)!!!!! Τουλάχιστον αυτοί είναι σε πρώτη ανάγνωση!
Από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Γαλατσίου και από την ενότητα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ έχουμε και λέμε:
Αθλητικοί Σύλλογοι: 16 – άρα 16 και οι Πρόεδροι αυτών.
Πολιτιστικοί Σύλλογοι: 22 Σύλλογοι – άρα άλλοι 22 Πρόεδροι!
Στην ίδια ενότητα έχουμε ακόμη 8 συλλόγους Ιδιωτικούς (?) και σχολές χορού: 8 ακόμη Πρόεδροι!
Επίσης, άκουσον-άκουσον: 5 σύλλογοι “κοντά στα όρια του Δήμου Γαλατσίου”: 5 επιπλέον Πρόεδροι! (Τώρα πόσο κοντά στα όρια του Γαλατσίου είναι η Ν. Φιλαδέλφεια και η Πλάκα…εεεε άστο καλύτερα…)

Στη παραπάνω λίστα θάπρεπε να προσθέσουμε και τους 16 Προέδρους από την ενότητα “Πολιτιστικοί Σύλλογοι Γαλατσίου“. Δεν θα το κάνουμε για να μη μας κατηγορήσουν (sic) ότι υπερβάλλουμε και ένα λαθάκι δεν το βλέπουμε!!! Βλέπετε η ενότητα αυτή περιέχει την ΙΔΙΑ βασική λίστα με την ενότητα “Πολιτιστικοί σύλλογοι” !!!

Τελικά μένουμε με 52 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ κυρίες και κύριοι. Και μετράμε Συλλόγους και υποθέτουμε 1 πρόεδρο ανά σύλλογο, όχι τα ονόματα που εμφανίζονται ως… πρόεδροι!!!!!!!

Τώρα, πόσο σωστές είναι οι πληροφορίες που περιέχονται στις λίστες;;; Μάλλον ΔΕΝ είναι, τουλάχιστον δεν είναι ενημερωμένες. Εκτός αν κάθε πικραμένος που θέλει το ονοματάκι του να εμφανίζεται δημόσια, παίρνει κανα τηλέφωνο το κολλητό του στο Δήμο και…τσουπ…να η προσθήκη. Για του λόγου το αληθές, δείτε την εικόνα δίπλα με τις σημειώσεις-διαγραφές δικές μας για να καταλάβετε τι εννοούμε, στο κομμάτι των Αθλητικών Συλλόγων βέβαια όπου έχουμε τεχνογνωσία…!  Αξίζει το κόπο σας!!! Πρόεδροι που προ πολλού έχουν παραδόσει τα κλειδιά σε άλλους ακόμη εμφανίζονται, εμφανίζονται στη στήλη “ΠΡΟΕΔΡΟΣ” ονόματα μελών ΔΣ ακόμη και προπονητών….!!!!!!!!!!!!!! είτε είναι ενεργοί στο Σύλλογο είτε έχουν αποχωρήσει για…άλλα λιμάνια χωρίς φορτούνες…

Κατά τα άλλα, πληρώστε κύριοι (για να μη χρησιμοποιήσω άλλο επίθετο) για να έχετε ανταποδωτικά οφέλη στο Γαλάτσι και την Ελλάδα του WEB και των social media  του 21ου αιώνα…

Εις το επανειδείν…!!!

 

Κώστας Κοντώσης

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω