JU JITSU και KICKBOXING στο ΓΑΛΑΤΣΙ!

Δύο διοργανώσεις αγώνων ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ και KICKBOXING θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι των πολεμικών τεχνών τις επόμενες μέρες στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου.

Η πρώτη, είναι το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ASPIRANTS AND JUNIORS 2017 (-18 και -21 ετών) που οργανώνεται από την ομοσπονδία του Ζιου Ζιτσου Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ. και θα γίνει το ερχόμενο τριήμερο 17 – 19 Μαρτίου 2017. Πληροφορίες στην επίσημη αφίσα της διοργάνωσης που βλέπετε αριστερά και στο site της ομοσπονδίας.

Η δεύτερη εκδήλωση οργανώνεται από το  Fight Club Galatsi – Theofanous Elite Team και τον Δήμο Γαλατσίου,  όπως αναφέρεται στο τηλεοπτικό διαφημιστικό spot, και πρόκειται για το Elite Kickboxing & Muay-Thai διεθνές τουρνουά, που θα γίνει στις 2 Απρίλη 2017.  Η αφίσα της εκδήλωσης στα δεξιά σας και το site τoυ Fight Club Galatsi εδώ!

Όσοι πστοί στις Μαχητικές (πολεμικές) Τέχνες προσέλθετε…

Κοινοποιήστε

Σχετικά άρθρα