Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ: Ανακατασκευή του Γηπέδου Ποδοσφαίρου!

ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ: Ανακατασκευή του Γηπέδου Ποδοσφαίρου!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, προχώρησαν στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης με αντικείμενο το έργο «Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο Δήμου Γαλατσίου, Άλσος Βεΐκου», προϋπολογισμού 1.254.128,67 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Dourou_MarkopoulosΒασικός σκοπός του έργου είναι η ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών, με την αναβάθμιση του στίβου κλασσικού αθλητισμού αλλά και την αντικατάσταση του τάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο.  Οι εργασίες επίσης περιλαμβάνουν την πλήρη ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, την ανακατασκευή του υφιστάμενου στίβου, και την προμήθεια και τοποθέτηση του εξοπλισμού που χρειάζεται για τη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου αλλά και αθλημάτων στίβου που θα  γίνονται περιμετρικά του γηπέδου.

Επίσης,  η Περιφερειάρχης Αττικής και ο Δήμαρχος Γαλατσίου υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση Τοπικών Οδών Δήμου Γαλατσίου», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ με ΦΠΑ. Το έργο αφορά σε βελτιώσεις τμημάτων υφιστάμενων οδών του Δήμου με στόχο την αποκατάσταση φθορών σε δρόμους που έχουν προκληθεί κυρίως από τη συχνή δραστηριότητα των οργανισμών κοινής ωφελείας που εκτελούν τομές στους δρόμους για την τοποθέτηση δικτύων. Επιπλέον, υπάρχουν φθορές σε πολλούς δρόμους που έχουν διαστρωθεί με ειδικό αντιολισθηρό οδόστρωμα λόγω των μεγάλων κλίσεων της περιοχής, και για τους οποίους είναι απαραίτητη η αποκατάσταση τους δεδομένης της επικινδυνότητάς τους.

Και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Πληροφορίες του Galatsisports αναφέρουν ότι η Περιφέρεια Αττικής θα προχωρήσει και σε άλλα σημαντικά έργα αθλητικών υποδομών. Μόλις υπάρξει κάτι πιο συγκεκριμένο θα σας το μεταφέρουμε.

Σχετικά άρθρα

Πάνω