Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: Ο Σύλλογος των ΠΑΤΗΣΙΩΝ που είναι και ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΗΣ

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: Ο Σύλλογος των ΠΑΤΗΣΙΩΝ που είναι και ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΗΣ

gspatision
ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 2012-2013

Ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ που ιδρύθηκε το 1951 στη Πλατεία Κολιάτσου, με στόχο την αθλητική του παρουσία στα Ποδοσφαιρικά Χρονικά της εποχής του, συνεχίζει μέχρι σήμερα τη παρουσία του, έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές μέχρι τώρα και έχοντας ευτυχίσει να αναδείξει μέσα από τη λειτουργία του αθλητές όπως  οι Αγγελής, Αφοι Φατούρου, Μάλαμας, Ασημακόπουλος, Αφοι Γεωργίου, Κουτογιώργος, Σκλάβος, Πέππας, Καραγιάννης, Κοντόπουλος, Σαρέλης, Αγριμάκης, Ρουμελιώτης και άλλοι.

Σήμερα η Ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας ΕΠΣΑ. Η ομάδα έχει ως έδρα της το Γήπεδο του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο  ‘Αλσος Βείκου, ενώ σε αυτή συμμετέχουν και πολλά παιδιά του Γαλατσίου.

PAT67
Φωτό Αρχείου από athlisi.com

Η ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Δ΄ΕΣΚΑ Ανδρών, προσπαθώντας να αναγεννηθεί μετά από μια περίοδο απραξίας (τη περίοδο 2010-2011). Ως έδρα της η ομάδα των Ανδρών χρησιμοποιεί το κλειστό γήπεδο του συγκροτήματος ΓΚΡΑΒΑ, ενώ οι ακαδημίες του Συλλόγου προπονούνται κυρίως στο ανοικτό γήπεδο του 36ου Κέντρου Νεότητας, στη Πλατεία του Αγ. Ανδρέα. Το μεγαλύτερο όνομα που ανέδειξε το τμήμα Μπάσκετ του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ακούει στο όνομα Οδυσσέας Αντωνίου, ο οποίος μετά από 6 χρόνια στον ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ έπαιξε με τον Ιωνικό Νικαίας στα εθνικά Πρωταθλήματα της Α1, και Α2 κατηγορίας.

Ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ διαθέτει ιδιόκτητη λέσχη στη διεύθυνση Ιαλέμου 58-60, στη πλατεία Αγίου Ανδρέα. Ένας σύλλογος που αξίζει να τον προσέχουμε όλοι μας!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω