Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεύτερη Χρονιά AntetokounBros Academy

Δεύτερη Χρονιά AntetokounBros Academy

Δεύτερη χρονιά για την AntetokounBros Academy!

Ο σούπερσταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του –ευρέως γνωστοί ως AntetokounBros– ξεκίνησαν το AntetokounBros Academy, το 2019 (δείτε εδώ: “AntetokounBros Academy στη Λαμπρινή!“) και φέτος θα είναι η δεύτερη χρονιά της Ακαδημίας.

Η AntetokounBros Academy, είναι ένα κοινοτικό πρόγραμμα που συνδυάζει την προπόνηση μέσω του μπάσκετ με την έμπνευση μέσω της εκπαίδευσης και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 12 έως 16 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις μπάσκετ διάρκειας 90 λεπτών μία φορά την εβδομάδα για 100 νεαρούς αθλητές τον χρόνο σε δύο γήπεδα μπάσκετ: το γήπεδο Ελληνορώσων (Χαλεπά 2) και το γήπεδο Λαμπρινής (Αμυκλών και Τεώ, Άγιος Ανδρέας), με το καθένα να φιλοξενεί 50 αθλητές.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει 7 θέσεις για μαθητευόμενους προπονητές και προπονήτριες ηλικίας 18 έως 25 ετών, οι οποίοι/-ες συμμετέχουν στις προπονήσεις της Ακαδημίας υπό την καθοδήγηση της Επικεφαλής Προπονήτριας Εβίνας Μάλτση, πρώην διεθνής αθλήτριας που έγραψε ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ.

Πέρα από τις προπονήσεις μπάσκετ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένες προπονήσεις αθλητών (clinics), τουρνουά, σεμινάρια μπάσκετ, εμψυχωτικές ομιλίες και εργαστήρια, που οι αθλητές και οι μαθητευόμενοι προπονητές οφείλουν να παρακολουθούν ως μέρος της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα.

Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες πραγματοποιούνται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση .

Διάρκεια δεύτερης σεζόν: Νοέμβριος 2020 – Ιούνιος 2021.

Περισσότερες πληροφορίες και φόρμες συμμετοχής στο: https://www.antetokounbrosacademy.net/

Σχετικά άρθρα

Πάνω