Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΣΤΙΒΟΣ > Δυναμική Παρουσία στο Στίβο!

Δυναμική Παρουσία στο Στίβο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Γ.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ

“Δυναμική εμφάνιση και εξαιρετικές επιδόσεις, για την ομάδα του <Γ. Σ. Γαλατσίου – Γυμνάσιον> ,  στους Διασυλλογικούς αγώνες Στίβου 16/6/21 και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 .

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, που έγινε την Τετάρτη 16/6 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, συμμετείχαν με αθλητές 43 σύλλογοι από τη ΕΑΣ Σέγας Αθηνών. Ο Γ. Σ. Γαλατσίου συμμετείχε με 15 αθλητές & αθλήτριες και κατατάχτηκε στη 14η θέση.

 Ο σύλλογος συμμετείχε συνολικά με 15 αθλητές και αθλήτριες στα αγωνίσματα δρόμων, ρίψεων και αλμάτων. Πέτυχαν όλοι τους τα όρια πρόκρισης και αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στους δρόμους ταχύτητας 80μ, στη σφαιροβολία, στο άλμα σε μήκος, δρόμους αντοχής 1200μ, στη σκυταλοδρομία 4Χ80μ και στη σκυταλοδρομία 3Χ1200μ.

Όλα τα παιδιά προσπάθησαν και πέτυχαν αξιόλογα αποτελέσματα, μα πάνω απ’ όλα η συνέπειά τους στην προπόνηση, αποτυπώθηκε και με αξιόλογες παρουσίες και επιδόσεις. Ξεχώρισαν: – 13.43 & 4η θέση από τον αθλητή Καυκάκη Π. στη σφαιροβολία, – 5.79 & 4η θέση στο άλμα σε μήκος από τον αθλητή Θεοδωράκο θ. στο Διασυλλογικό, – 10.50’’ στα 3.000m & 4η θέση από τον αθλητή Αποστόλου Α., – 4.34’’ από την αθλήτρια Βλάχου Μ. στο δρόμο 1200μ,3.36’’ στο δρόμο 1200μ, μια σπουδαία επίδοση από τον αθλητή Βεργωτή A., επίσης 10,46 & 10,64 στο δρόμο ταχύτητας  80μ από τους αθλητές Θεοδωράκο και Μαυρογιάννη Α. αντίστοιχα και 12.04 από την αθλήτρια Άσκο Τ.

Στις σκυταλοδρομίες τα κορίτσια (Πλαγιανάκου Μ, Άσκο Τ, Βακράκη Δ, Μάρκου Μ.)στα  4Χ80μ πέτυχαν, με 45.97, τα όρια βαθμολόγησης  του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος, μια ελπιδοφόρα εμφάνιση για την επόμενη διετία . Με 11.42’’ στη σκυταλοδρομία αγοριών 3Χ1200 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & 4η θέση, με τους αθλητές Βεργωτή, Αποστόλου, Γιαννιτσιώτη, με επίδοση 11’.42 βελτίωσαν το ρεκόρ συλλόγου (12.24’’).

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 4ου ομίλου (ΕΑΣ Αθήνας, Κυκλάδες, Λέσβος,  Δωδεκάνησα) 25-26/6/21 στον Άγιο Κοσμά, συμμετείχαν με αθλητές -τριες, που πέτυχαν τα όρια πρόκρισης, 54 σύλλογοι και ο Γ. Σ. Γαλατσίου κατατάχτηκε στη 18η θέση.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου που μέσα στους 7 μήνες της καραντίνας, συνέχισαν τις προσπάθειές τους! Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών για τη στήριξη που προσέφεραν στα παιδιά τους καθημερινά, μεταφέροντάς τα από στάδιο σε στάδιο για προπόνηση! Συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα του αγωνιστικού (Ζήση Μαρία, Λιακοπούλου Φωτεινή, Μανδηλαρά Δημήτρη) για τη μεθοδική δουλειά, την  υπομονή κι επιμονή που έδειξε όλο αυτό το διάστημα. Τα αποτελέσματα απλά επιβεβαιώνουν και  δικαιώνουν την προσπάθεια όλων!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές & τις αθλήτριες που ανεβαίνουν κατηγορία – Κ18. Μια  νέα γενιά αθλητών έρχεται να συνεχίσει με την ίδια όρεξη και διάθεση την προσπάθεια. Απολαμβάνοντας τη χαρά της συμμετοχής και του αγώνα θα χαρίζει διακρίσεις στην πόλη του Γαλατσίου!

Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι  σε όλους!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.”

Σχετικά άρθρα

Πάνω