Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΦΩΤΑΨΙΕΣ στο “ΚΑΜΙΝΙ” του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΦΩΤΑΨΙΕΣ στο “ΚΑΜΙΝΙ” του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!

Και η πανδαισία του παραλόγου συνεχίζεται στο Γαλάτσι!!!

Μέσα στις λαμπερές μέρες του Αυγούστου, η εγκατάληψη των Αθλητικών χώρων είναι κάτι παραπάνω από φανερή!!!

Αλσος Βέικου – 21 Αυγ. 2012

 

Στη διπλανή φωτογραφία, “αθλητής” του μπάσκετ στα ανοικτά του άλσους Βείκου προσπαθεί να επισκευάσει το δίχτυ του καλαθιού με κίνδυνο όμως να καταστρέψει με το βάρος του, το ήδη σπασμένο ταμπλώ της μπασκέτας.

Αυτή είναι η εθελοντική εργασία που έψαχνε ο πρόεδρος κ. Πρωτονοτάριος;;;

 

Γήπεδο Ποδοσφαίρου – 21:00 στις 5 Σεπ. 2012

Αλλά και οι νύχτες του Σεπτέμβρη που ακολούθησαν, ήταν κάτι παραπάνω από σκοτινές για τους αθλητές των ποδοσφαιρικών ομάδων που προπονούνται στο Γήπεδο του Αλσους!!! Η προπόνηση τελείωνε με το σούρωπο μια και οι προβολείς του Γηπέδου ΔΕΝ άναβαν…είχαν κλεψει τα καλώδια μας είπαν…Μάλιστα!!! Δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει κανείς που να προστατεύει τη περιουσία των Δημοτών του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ή μηπως βολεύει έτσι για να αναθέσουν τη φύλαξη σε Ιδιώτη;;; Λέω εγώ τώρα….!!!

Απολαύστε το σκοτεινό γήπεδο του Ποδοσφαίρου, τρεις μέρες μετά τα απίστευτα σε ποσότητα και λαμπρότητα βεγγαλικά στο πανηγύρι του ΚΑΜΙΝΙΟΥ!!! Πόσο να στοίχισαν;;; 4-5 χιλιάρικα;;; Πόσο είπαμε ότι κοστίζουν μερικές καμμένες λάμπες και καλώδια;;; Λιγότερα;;; Ε τότε ο Δήμος που είναι πολύ Large, δεν ασχολείται…

(όχι ΔΕΝ έχει επεξεργαστεί η είκόνα…υπάρχουν και πολλοί μάρτυρες τη στιγμή της λήψης της)

Το “ΚΑΜΙΝΙ” 6 Σεπ. 2012 ωρα 23:06

Και για να δείτε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, τις ίδιες μέρες, στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΘΑΥΜΑ των 3-4 εκατομυρίων Euro (αλλού διαβάσαμε για 5-6 εκατομύρια…τελικά Πόσο κόστισε;;;) που λέγεται “ΚΑΜΙΝΙ”, οι προβολείς, ο φωτισμός και γενικά οι φωταψίες καλά κρατούν…

 

Είναι βλέπετε περισσότερο απαραίτητες από το φωτισμό στους Αθλητικούς Χώρους, γιατί όπως είναι γνωστό οι ΑΘΛΗΤΕΣ βλέπουν σαν τις γάτες στο σκοτάδι…!!!

ΤΣΙΡΟΜΕΓΑΛΕΙΑ και ΠΡΩΤΟΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Πάνω