Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η ανιδιοτελής προσφορά με ένα όνομα!

Η ανιδιοτελής προσφορά με ένα όνομα!

Μήτσο, Ευχαριστούμε!

Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του, ανιδιοτελώς, στο Σύλλογο της πόλης του, τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, για πάρα πολλά χρόνια, 1987- 2024, ο Μήτσος Ανδριτσογιάννης, τιμήθηκε χθες από τους πραγματικούς φίλους του, στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου.

Πολλοί, βετεράνοι παίκτες, προπονητές και εν ενεργεία αθλητές, αλλά και πρώην διοικητικοί, αφιέρωσαν το απόγευμά της 12/05/2024 σε ένα αγώνα μπάσκετ προς τιμή του, ευχαριστώντας τον με αυτό το τρόπο, για τις απίστευτα πολλές ώρες της ζωής του, που διέθεσε για τη μεγάλη αγάπη του, τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Ο Μήτσος Ανδριτσογιάννης, παρά τα εμπόδια που ο επίσημος ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ του έβαλε, κατάφερε, με τη βοήθεια και στήριξη των φίλων του να διοργανώσει και να φέρει σε πέρας αυτό το φιλικό παιχνίδι! Τις μπάλλες του αγώνα, που ο ίδιος ο Μήτσος αγόρασε, τις χάρισε σε μικρούς αθλητές που παραβρέθηκαν.

Είναι τραγικό, ένας Αθλητικός Σύλλογος, που υποτίθεται ότι λειτουργεί με πνεύμα αλληλεγγύης και “ευ αγωνίζεσθε”, να υψώνει εμπόδια για τέτοιου είδους εκδήλωση, σε έναν άνθρωπο που τον υπηρέτησε ανιδιοτελώς,  και βέβαια να μη τολμά να στείλει επίσημο αντιπρόσωπό του στην εκδήλωση! ΘΛΙΨΗ!!!

Τη γιορτή της προσφοράς του Μήτσου, τίμησαν με τη παρουσία τους, μεταξύ άλλων οι:

Λεωνίδας Αθανασιάδης, Μιχάλης Αθανασιάδης, Σταύρος Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Αντωνίου, Σπύρος Αργυρός (Αντιδήμαρχος Υπεύθυνος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Γαλατσίου), Παναγιώτης Βερζαμάνης, Μάνος Βλάμης, Χρήστος Γεώργου, Πάρης Κατσίκης, Γιάννης Κολογγιός, Γιώργος και Μπάμπης Κορωναίος, Γρηγόρης Κρίνος, Στέφανος Λαδικός, Κύριλλος Μακρυμίχαλος, Στέφανος Μπίρδας  (ΔΣ της ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ), Χρήστος Παπαθανασίου, Βαγγέλης Φλώρος, Γιώργος Φρίμας.

Συγχωρήστε μας αν ξεχάσαμε μερικούς.

Ο Μήτσος Ανδιτσογιάννης θα παραμείνει για όσο είναι δυνατόν κοντά στους μικρούς αθλητές του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, εμείς τον ευχαριστούμε προκαταβολικά για αυτό.

Παραθέτουμε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω