Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μπράβο ΚΟΡΩΝΙΔΑ!

Μπράβο ΚΟΡΩΝΙΔΑ!

Ο ανθρωποκεντρικός Σύλλογος του Γαλατσίου!

Αφορμή για τη καταγραφή των παρακάτω σκέψεων ήταν μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Facebook του ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ! Μια ανάρτηση που απλά ήρθε να επιβεβαιώσει την ήδη σχηματισμένη εντύπωσή μου, ότι ο ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ είναι ένας θετικά διαφορετικός Αθλητικός Σύλλογος.

Διαφορετικός, γιατί είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στον Αθλητή – άνθρωπο και στις ανάγκες του, και μέσα από αυτή τη προσαρμογή, στις καθημερινές ανάγκες της ευρύτερης κοινωνίας.

Η ανάρτηση για το ιδιόκτητο γυμναστήριο, που ενεργοποίησε το πληκτρολόγιο μου, λέει:

“Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση στα γραφεία της ομάδας μας. Το γυμναστήριο είναι έτοιμο για χρήση καθως εγκαινιάστηκε σήμερα απο την Κ16 και απο το αντρικό τμήμα, σύντομα θα είναι έτοιμη και η αίθουσα προβολών.”

Αλλο ένα σοβαρότατο δείγμα ανρθωποκεντρικής λογικής του Συλλόγου, η ανάρτησή του την 1η Σεπτέμβρη:

“Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο εργομετρικος έλεγχος των αθλητών της Κ16 Κ14 Κ13 για 3η συνεχόμενη χρονιά. Την επίβλεψη των εργομετρικων είχε ο Κ. Ευάγγελος Μπεκρης καθηγητής στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, αντίληψης, ισορροπίας , ταχύτητας, αλτικοτητας και αντοχής.”

Η ύπαρξη ειδικού ιστότοπου για τις Ακαδημίες, όπως έχουμε ήδη καταγράψει, μαζί με τη πληθώρα των αναρτήσεων στο Facebook καθαρά “κοινωνικού” περιεχομένου, είτε έχει να κάνει με θέματα ενεργών πολιτών είτε με θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής, επιβεβαιώνουν απόλυτα την διαφορετικότητα του Συλλόγου όπως αναφέραμε.

Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στους ανθρώπους του ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για το τρόπο που αντιλαμβάνονται την έννοια του ΜΗ κεδροσκοπικού ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, το τρόπο με τον οποίο φροντίζουν τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους αθλητές τους, και τους ευχόμαστε πάντα κάθε επιτυχία σε αυτό το τόσο ωραίο έργο που επιτελούν.

Συνεχίστε να μας εκπλήσετε, και να μας κάνετε να σας θαυμάζουμε!

Σχετικά άρθρα

Πάνω