Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νίκη σωτηρίας η ΚΟΡΩΝΙΔΑ – Εύκολη νίκη ο ΠΑΣ!

Νίκη σωτηρίας η ΚΟΡΩΝΙΔΑ – Εύκολη νίκη ο ΠΑΣ!

Φωτό αρχείου από τον αγώνα ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ- ΚΟΡΩΝΙΔΑ

ΚΟΡΩΝΙΔΑ – ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 4-3

Τρίτη συνεχόμενη νίκη η Κορωνίδα, μετά το Χ στο τοπικό ντέρμπι με το ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ και “κλειδώνει”  τη παραμονή της στη Β’ ΕΠΣΑ.

Οι Γαλατσιώτες προηγήθηκαν γρήγορα στο 2′ με το Τσελέντη και στο 15′ ο Παπαδέλης σημείωσε το 2-0. Στο 25′ ο Τσελέντης πάλι πέτυχε το 3-0! Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και στο 56′ ο Λάνη μείωσε σε 3-1, στο 67′ ο ίδιος παίκτης 3-2 και στο 72′ ο Τσοχαντάρης ισοφάρισε σε 3-3! Τελικά ο Παπαδέλης, με πέναλτι έγραψε το τελικό 4-3 στο 84′!

Από το φύλλο αγώνα:

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης (79′ Βιτζηλαίος), Ντόγια (63′ Μαύρος), Κορρές, Μπρούμας, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Σκέμπι, Καραγιαννάκης, Παπαδέλης, Παπαδάκης, Τσελέντης (63′ Ζενέλι)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Χρ. Μάρκου, Κοτσίνης, Γιαμαρέλος, Παππάς, Ντάκα, Π. Σπυρόπουλος, Κίτσος, Κασνέτσι (79′ Αλ. Μάρκου), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ζενουνλλάρι (46′ Μπάνη)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 0-4

Με εύκολη νίκη εκτός ο ΠΑΣ Γαλάτσι πέρασε από το Χαϊδάρι και το Θρίαμβο με 4-0

Στο 25′ ο Ζαγκουντίνος το 0-1, στο 39′ ο Θεοδωρακάτος το 0-2 στο 40′ ο Τσαπατώρης  το 0-3 και στο 53′ ο Κ. Μπατζελής διαμόρφωσε το τελικό 0-4!  Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ μένει σταθερά στη μέση του βαθμολογικού πίνακατου 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Από το φύλλο αγώνα:

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Κώστας Κοσκινάς): Μαλαπάνης, Γιούλης (67′ Πέρδικας), Αλεφραγκής, Χήττος, Σφίχτης, Μαργαρώνης, Κόλλιας (12′ λ.τρ. Μακρυνώρης), Φαραχλάς (67′ Ξένος), Θαναηλάκης (55′ Αποστολάκης), Τζεβελέκος, Κρανιώτης (55′ Θεοδωρόπουλος)

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Γιαννόπουλος, Π. Μπατζελής, Νταβαρίνος, Ζαγκουντίνος, Μπαϊράμι, Ντούνης (46′ Κ. Μπατζελής), Θεοδωρακάτος, Νάτσινας (73′ Παπαδολιάκος), Τσαπατώρης, Γεωργαντώνης (63′ Μήτσης), Τσεπάς.

Β΄ Κατηγορία 3ος Όμιλος

Σχετικά άρθρα

Πάνω