Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…!

ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…!

Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού λοιπόν, μια και οι περισσότεροι επέστρεψαν ή επιστρέφουν…!

Και αφού είμαστε ξεκούραστοι, να σας πούμε τι “περίεργο” ‘ειδαμε και βρήκαμε αυτό το καλοκαίρι, στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ μας στέκι στο Άλσος Βέικου…!

ΠΡΩΤΟΝ: Από τη βδομάδα των Ελληνικών Προιόντων του Προέδρου Του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, σας δείχνουμε μια φωτογραφία με τα κιόσκια στημένα ΜΕΣΑ στο Γήπεδο του Ποδοσφαίρου, με ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ παρκαρισμένα πάνω στο χλοοτάπητα, και με πολίτες – αθλητές να προσπαθούν να τρέξουν και να αθληθούν κάνοντας σλάλομ μέσα από αυτά…!!!Κιόσκια στο Γήπεδο!

Σαν να μην υπάρχε άλλος χώρος στο άλσος, όπως τα πέτρινα, ή και το…παγοδρόμιο!

Να σημειωθεί ότι ο κος Πρόεδρος, όταν ήταν μόνο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, είχε χρυσοπληρώσει για την ανανέωση του τεχνιτού χλοοτάπητα…αλλά είπαμε…η ΠΡΟΒΟΛΗ  τέχνας κατεργάζεται…!!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Άνοιξε χθές το κλειστό για τις προπονήσεις προετοιμασίας των ομάδων μπάσκετ της πόλης μας. Και τι Χώμα στο Παρκέ....!έκπληξη, το παρκέ ήταν λέει καθαρισμένο από τους υπαλλήλους του Δήμου, από το πρωί…Για να δείτε πως εννοείται η καθαριότητα ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία…

Τα κάθετα στο γήπεδο αποτυπώματα από τις σφουγκαρίστρες χρειάστηκαν 30 λεπτά της ώρας νέο σκούπισμα από τους Αθλητές του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για να κάνουν το παρκέ υποφερτό…

ΕΝΩ οι μπογιές στο παρκέ από τις εκδηλώσεις χαράς των παιδιών του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ CAMP του Προέδρου (με την έξτρα επιχορήγηση 150 ΧΙΛΙΑΔΩΝ EΥΡΩ), ΔΕΝ πρόκειται να φύγουν αν δεν ΞΑΝΑΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΤΕΙ το παρκέ του ΚΛΕΙΣΤΟΥ…δείτε και τη δεύτερη φωτογραφία…!!!Μπογιές στο παρκέ...!!!

Και βέβαια, οποιαδήποτε νύξη για συντήριση των εγκαταστάσεων θα πάρει την καταπληκτική απάντηση “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ – ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΡΙΣΗ”…!!!

Μήπως περίσσεψε κάτι από τις έκτακτες επιχορηγήσεις του CAMP και  του ΦΕΣΤΙΒΑΛ κύριε Πρόεδρε;;;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Πάνω