Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο ελληνικός αθλητισμός στη νέα ψηφιακή εποχή!

Ο ελληνικός αθλητισμός στη νέα ψηφιακή εποχή!

ΕΘΝΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ο Ελληνικός Αθλητισμός φιλοδοξεί να μπει στον 21ο αιώνα της Ψηφιακής εποχής! ‘Ωρα να ακολουθήσουν και οι βάσεις του, το Σωματεία και οι Σύλλογοι!

Το αύριο δεν περιμένει…πάντα έρχεται στην ώρα του…!

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΝΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πλαίσιο των Προγραμμάτων για την Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα, της Ανοικτής Διακυβέρνησης και των Ψηφιακών Δεδομένων, προχωρά στη δημιουργία της Ψηφιακής Πλατφόρμας του Ελληνικού Αθλητισμού, με την υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας με την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.

Σκοπός της ανωτέρω πλατφόρμας, που θα συμπεριλαμβάνει όλα τα Ψηφιακά Μητρώα των Αθλητικών Φορέων, του Αγωνιστικού Αθλητισμού και της Άθλησης για Όλους , των Αθλητικών Υποδομών, των Προπονητών και την Κωδικοποίηση της Αθλητικής Νομοθεσίας, είναι η απλούστευση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Γ.Γ.Α. προς τους πολίτες και τους αθλητικούς φορείς της χώρας, η ορθολογική υποστήριξη και εποπτεία αυτών.

Η παρουσίαση του έργου: «Εθνικά Ψηφιακά Μητρώα για τον Ελληνικό Αθλητισμό» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 11:00 π.μ. (στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του ΥΠ.Π.Ε.Θ., οδός Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι).
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ την παρουσίαση του έργου θα κάνουν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. Ιδομενέας Μανωλιτσάκης και Ιωάννης Δερμιτζάκης, αντίστοιχα.

Ο Ελληνικός Αθλητισμός εισέρχεται στη νέα Ψηφιακή Εποχή, αποκτώντας ένα ανοικτό κι εξωστρεφές μέσο διαφάνειας, ισονομίας, αντικειμενικής αξιολόγησης και στρατηγικού σχεδιασμού.
Οι αθλητικές επιστήμες αποκτούν ένα εργαλείο ανάπτυξης και συστηματικής αποτύπωσης του ανθρώπινου δυναμικού, των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Πάνω