Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο στίβος ζέστη δε… κοιτά!

Ο στίβος ζέστη δε… κοιτά!

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του Συλλόγου Στίβου του Γαλατσίου, του “Γυμνάσιον – Γυμναστικός Σύλλογος Γαλατσίου” στο στάδιο Γαλατσίου. Με τη συμμετοχή επτά συλλόγων στίβου και 250 παιδιά!!!

Αντιγράφουμε από τη σελίδα του συλλόγου στο FB.

Μια όμορφη βραδιά την Τετάρτη 5 Ιουνίου με την διοργάνωση του Ριπτικού τριάθλου & της 5ης Γυμνασιάδας . Περισσότερα από 250 παιδιά από 7 αθλητικούς συλλόγους στίβου αψήφησαν την ζέστη και αγωνίσθηκαν για την καλύτερη επίδοση τους στα αγωνίσματα που συμμετείχαν. Εκτός από το Γυμνάσιον – Γυμναστικός Σύλλογος Γαλατσίου που διοργάνωσε τους αγώνες , συμμετείχαν και οι σύλλογοι Ανατολή Νέας Ιωνίας , Ίκαρος Νέας Ιωνίας , Αναγεννηση Πευκης , Α.Ο Πέυκης, ΓΑΣ Χολαργού – Τμήμα Στίβου , Αθλητικός Όμιλος “Ολυμπιάδα” Κηφισιάς EOKA . Οι αθλητές-τριες των 5 πρώτων συλλόγων αποτελώντας τον 3ο όμιλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ στα Τρίαθλα Κ14 αγωνίσθηκαν στο ριπτικό τρίαθλο της κατηγορίας (Σφαίρα, vortex, 60m ) Στη 5η Γυμνασιάδα συμμετείχαν τα παιδιά στις μικρότερες κατηγορίες Κ12-Κ10-Κ8 και από τους 7 συλλόγους. (ανάλογα την ηλικία αγωνίσθηκαν σε δρόμο ταχύτητας ,άλμα σε μήκος, ρίψη, σκυτάλη 4Χ50 , 600μ & Kids athletics δρομικό-αλτικό, ριπτικο)
Από την δημοτική αρχή τους αγώνες επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος – Δήμαρχος Γαλατσίου και οι Σπυρος Αργυρος αντιδήμαρχος αθλητισμού & πολιτισμού του δήμου Γαλατσίου και η δημοτική σύμβουλος Petroula Papageorgiou και τους ευχαριστούμε!
Συγχαρητήρια στα παιδιά όλων των συλλόγων για τις επιδόσεις και την προσπάθεια τους κυρίως!
Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους & προπονητές των συλλόγων που συμμετείχαν ,όπως και τους αθλητές-τριες του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου μας για την βοήθεια τους στην υλοποίηση των αγώνων!
Δείτε αρκετές φωτογραφίες από τους αγώνες στο Γυμνάσιον – Γυμναστικός Σύλλογος Γαλατσίου”!
 

Σχετικά άρθρα

Πάνω