Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Ρυθμική Γυμναστική: ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ!

Ρυθμική Γυμναστική: ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ!

SUPER ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΙ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Την καλύτερη εμφrythm1aάνιση  που έχει κάνει έως σήμερα η ομάδα μας επιφύλαξαν οι παγκορασίδες της Ρυθμικής Γυμναστικής της ΑΕΣ Ένωση ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που έγινε στο Ολυμπιακό Χωριό. Οι μικρές αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, εντυπωσιάζοντας κριτές και κοινό, και καταχειροκροτήθηκαν αλλά πάνω από όλα ανταμείφθηκαν για τις προσπάθειες και τον κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς. Χαρακτηριστικό  το γεγονός ότι στην πρώτη και δεύτερη θέση του  βάθρου του σύνθετου ατομικού  Δ1 ανέβηκαν αθλήτριες του Συλλόγου ενώ η κατάταξη ως 3ης δύναμης, μεταξύ συλλογών με πολυπληθέστερες συμμετοχές, αναδεικνύουν την ανωτερότητα και την υπόσταση της ως ομάδα με μέλλον και διάρκεια.

Εντυπωσιακές από την αρχή έως το τέλος, κατέκτησαν με το ταλέντο τους και την χάρη τους συνολικά 5 Χρύσα, 2 Αργυρά και 1 Χάλκινο μετάλλιο ενώ παράλληλα διατηρήθηκαν στις τιμητικές θέσεις σε όλες τους εκτελέσεις μεταξύ 107 !! συμμετοχών συνολικά.

Βάσια Γκολφινοπούλου (Δ1): Χρυσό μετάλλιο σε Σύνθετο, Ελεύθερο και Σχοινάκι, Χάλκινο στο στεφάνι και 6η θέση στην μπάλα.

Διαμάντω Τσούλου (Δ1): Αργυρό μετάλλιο σε Σύνθετο και Ελεύθερο, Χρυσό μετάλλιο στο στεφάνι, 4η θέση στη μπάλα 7η θέση σε Σχοινάκι.

Σιφναίου Ιφιγένεια (Δ2): Χρυσό μετάλλιο σε Ελεύθερο, 4η θέση σε Σύνθετο μπάλα, 5η θέση Σχοινάκ. και 8η θέση στο στεφάνι.

Μπιθούλκα Αλεξάνδρα (Δ1): 6η θέση σε Σχοινάκι, 30η  Ελεύθερο.

Γκίνη Φλωριάννα (Δ1) 12η  στην μπάλα 28η Ελεύθερο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τους!

Περισσότερα στο www.galatsirhythmicgymnastics.com

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω