Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Το νέο κλειστό του Άλσους Βέϊκου

Το νέο κλειστό του Άλσους Βέϊκου

Το “Παλάτι του Γαλατσίου”

Με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αττικής κ. Κώστας Ζώμπος, μας ενημέρωσε για το θέμα του νέου κλειστού στο Άλσος Βέϊκου, στη θέση του υπάρχοντος ΔΑΚ Γαλατσίου.

Κ. Ζώμπος – Γ. Μαρκόπουλος

Όπως έγραψε, στην εκτός γραφείου συνάντηση με τον Γιώργος Μαρκόπουλος – Δήμαρχος Γαλατσίου, και επιθεώρηση στο υπάρχον κλειστό, “Στο πλαίσιο αυτό έχουμε ήδη δρομολογήσει την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής με το ποσό των #5.000.000,00€ την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο Άλσος Βεικου. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 14.422.000,00€ και πρόκειται να συγχρηματοδοτηθεί και από το πρόγραμμα «Α.ΤΡΙΤΣΗΣ» με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 22 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.”

Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι το συγκεκριμένο έργο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΕ, στα έργα  με αρχικό προϋπολογισμό 9.529.064,04€ πλέον ΦΠΑ 24%, και που, όπως αναφέρεται βρίσκεται από τον 12/2023 σε κατάσταση “προς δημοπράτηση”.

Στη φωτογραφία της μακέτας, όπως δημοσίευσε ο κ. Ζώμπος, φαίνεται το νέο κλειστό, που όταν ολοκληρωθεί σίγουρα θα αποτελέσει το “Παλάτι του Γαλατσίου”.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε γρήγορα να αρχίσουν οι εργασίες ώστε οι σύλλογοι του Γαλατσίου να αποκτήσουν ένα πραγματικό σύγχρονο αθλητικό σπίτι.

Σχετικά άρθρα

Πάνω