Τι γίνεται με τα προγραμματισμένα επίσημα παιχνίδια?

Μια βόλτα σήμερα στο ΠΑΛΑΙ για να δούμε από κοντά το νέο παρκέ στο πρώτο ΜΠΑΛΟΝΙ, σε αυτό που έχουν προγραμματισθεί επίσημα παιχνίδια μπάσκετ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, και μια μεγάλη έκπληξη μας περίμενε. Το κεντρικό τμήμα του ΜΠΑΛΟΝΙΟΥ έχει καταρρεύσει, πάνω στο καινούργιο παρκέ που είχε πρόσφατα τοποθετηθεί.

Δεν γνωρίζουμε την αιτία αυτής της κατάρρευσης, αλλά από την αρχή της χρήσης που ΜΠΑΛΟΝΙΟΥ, πάντα ρωτάγαμε, ποιός έχει την ευθύνη ελέγχου της εγκατάστασης, ποιός έχει την ευθύνη λειτουργίας της, και ποιός αδειοδοτεί για να γίνονται επίσημοι αγώνες σε αυτό.

Ερωτήσεις για τις οποίες ποτέ δε πήραμε απαντήσεις!!!

Ο Δήμος Γαλατσίου, παραχωρώντας ουσιαστικά τη χρήση του στον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, φέρει για μας τη πλήρη ευθύνη, και δεν δεχόμαστε καμιά διακαιολογία ως εξήγηση της κατάστασης. Σε ερώτηση μας στην ΕΣΚΑ, αν το ΜΠΑΛΟΝΙ έχει άδεια διεξαγωγής αγώνων, μας απάντησαν ότι την ευθύνη αδειοδότησης την έχει ο Δήμος Γαλατσίου.

Οι γονείς που επιτρέπεπουν τα παιδιά τους να μπαίνουν σε τέτοιες εγκαταστάσεις, που αν δεν τηρούν αυστηρούς κανόνες ασφάλειας είναι άκρως επικίνδυνες, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και αναφερόμαστε σε όλους τους γονείς, είτε των παιδιών του Γαλατσίου είτε των φιλοξενούμενων ομάδων.

Το πρόγραμμα αγώνων του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ από το site της ΕΣΚΑ:

Πάντως στο ΝΕΟ Μπαλόνι που έχει στηθεί στην άλλη πλευρά, βόρεια, τοποθετείται αυτή τη στιγμή το παρκέ! Εχει δε κατασκευαστεί από την ίδια εταιρεία που έκανε και το πρώτο μπαλόνι και η οποία ανεφέρεται στο site της εταιρείας που έχει το παιδότοπο με τα φουσκωτά παιχνίδια στο βόρειο τμήμα του ΠΑΛΑΙ, εδώ https://tolistoys.gr/product/athlitiko-kentro-fouskoto-ktirio/ .

Επώνυμες καταγγελίες στο άρθρο μας “ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ” που δημοσιεύσαμε μόλις χθες λένε, ότι θα χρησιμοποιείται με σύμβαση από ιδιώτη, μέχρι τις 8:30μμ, και μετά ότι ώρες περισσεύουν θα δοθούν σε συλλόγους. Σοβαρά τώρα???

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Κοινοποιήστε

Σχετικά άρθρα