Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο αυτοκράτορας είναι γυμνός???

Ο αυτοκράτορας είναι γυμνός???

Σε κρίσιμες Εκλογές ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ!

Στις 26 Ιούνη 2019, ο ιστορικός ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ θα κληθεί να αποφασίσει αν θέλει πραγματικά να αλλάξει σελίδα.

Είναι η ώρα που η πρώτη μετά Σακόπουλο διοίκηση θα απολογηθεί για το έργο της, και η ώρα που θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη μιας νέας.

Το κρίσιμο της περιόδου είναι το μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με το Γυναικείο Τμήμα, μοναδική επιτυχία του Συλλόγου τη τελευταία τριετία με την επάνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία, την επιστροφή του αυτοκράτορα, και τη παραμονή της σε αυτή τη σεζόν που τελείωσε.

Και το ερωτηματικό αυτό είναι αν ο μέχρι τώρα βασικός χρηματοδότης του Γυναικείου Τμήματος θα συνεχίσει τη χρηματοδότηση ή όχι.

Κατά πληροφορίες του GalatsiSports, η πρόθεση του να συνεχίσει υπό προϋποθέσεις υπάρχει, και έχει στόχο την αναγέννηση και αναβάθμιση του συλλόγου. Με τεχνοκρατικες ιδέες, πόρους και νέα ευκατάστατα άτομα που συμμερίζονται το όραμα και το πάθος του για ένα κραταιό ΣΠΟΡΤΙΓΚ. Τα σχέδια για μια από βάθρων αναδιοργάνωση του ιστορικού Συλλόγου είναι έτοιμα, οι πόροι εξασφαλισμένοι, οι φρέσκιες ιδέες και τα ενθουσιώδη άτομα που θα τις υλοποιήσουν, περιμένουν.

Αν συνεχίσει, προφανώς με τους παραπάνω στόχους, τότε ο Ιούνης 2019 θα είναι μια σημαντική στιγμή σηματοδότησης της ανάκαμψης του Συλλόγου στο σύνολό του.

Παρόλα αυτά, και ενώ οι μέρες των εκλογών πλησιάζουν, οι μέχρι σήμερα διοικούντες κινούνται σε ρυθμούς “μόνιμης διοίκησης”, κλείνοντας συμφωνίες και διαδίδοντας στρατηγικές ακόμη και αυτοϋποβιβασμού των ομάδων τους, αρκεί να διατηρήσουν το “μαγαζάκι”, όπως προσκολιόμενος στη Διοίκηση παλαιοπαράγοντας έλεγε σε γονείς αθλητριών γειτονικών σωματείων.

Στη πιθανότητα αποχώρησης του χρηματοδότη του Γυναικείου τμήματος, τα σημερινά έσοδα του Συλλόγου σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αρκετά να κρατήσουν το τμήμα στην Α1.

Χωρίς αναδιοργάνωση και χρηματοδότιση, με μαθηματική ακρίβεια ο ιστορικός ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ θα συνεχίζει να παλεύει για την επιβίωσή του, σε άκρως ανταγωνιστικό πλέον αθλητικό περιβάλλον, προσπαθώντας να συντηρεί το πολύ παλιό κλειστό του γήπεδο με αναχρονιστικούς τρόπους και μόνο μέσα από τα πενιχρά έσοδα των σχεδών ανύπαρκτων ακαδημιών του.

Ο μπασκετικός κόσμος της Αθήνας, και ειδικότερα των Πατησίων, ελπίζει ότι τα ιστορικά μέλη του συλλόγου θα προστρέξουν και θα επιλέξουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για το αύριο του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, του αυτοκράτορα του Γυναικείου Μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ευελπιστούμε μαζί του!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω