Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΓΣ και Εκλογές στον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΓΣ και Εκλογές στον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

Με μια ιδιαίτερη πρόσκληση ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ καλεί τα μέλη στην ετήσια Γενική Συνέλευση που φέτος θα είναι και Εκλογική!

Τη παραθέτουμε:

“Παρακαλούνται όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα και έχουν βιώσει αξέχαστες και όμορφες στιγμές στο παρελθόν, είτε με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Γαλατσίου, είτε με την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Γαλατσίου, είτε με την ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, που συστάθηκε πριν 15 χρόνια από την συγχώνευση των δύο προηγούμενων ομάδων, να δώσουν το παρόν στην Γενική Συνέλευση, που αποτελεί την κορυφαία διαδικασία του συλλόγου και σηματοδοτεί την πορεία για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον !!!

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣ : ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, σας καλεί να παραστείτε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/6/2019 και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου, Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 και ΩΡΑ 7 μ.μ., στα γραφεία του Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ (Καραϊσκάκη 15-17 Γαλάτσι), με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Διοικητικός Απολογισμός.
2. Οικονομικός Απολογισμός.
3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
4. Τοποθετήσεις μελών και ψηφοφορία για απαλλαγή του Δ. Σ. από κάθε ευθύνη.
5. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
6. Εκλογές για την ανάδειξη 11 τακτικών και 5 αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ., καθώς και 3 τακτικών μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές, πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία του συλλόγου, μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-6-2019 και ώρα 9 μ.μ., μαζί με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, ότι δεν συντρέχει κώλυμα υποψηφιότητας.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να συνδράμουν το Δ.Σ. στην προσπάθεια για την άρτια λειτουργία του συλλόγου και την υλοποίηση των οραμάτων που έχουμε όλοι μας, προς όφελος
του Αθλητισμού και της Νεολαίας του Γαλατσίου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Παπαϊωαννίδης Αλέξανδρος
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Καραμανίδου Χριστίνα”

Σχετικά άρθρα

Πάνω