Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟ Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟ Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Ποδοσφαίρου, προπονεί και κτίζει μια νέα ομάδα για  τον ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, πιστεύωντας στο ταλέντο και τη δουλειά των νεαρών παικτών του Συλλόγου. Το Galatsisports συνάντησε τον παλαίμαχο άσσο της ΑΕΚ στο γήπεδο του Γαλατσίου και είχε μαζί του μια ενδιαφέρουσα κουβέντα.

673434Ο Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ μετά από μια κακή χρονιά υποβιβάζεται στη Γ΄ΕΠΣΑ. Που οφείλεται αυτό, και τι στόχοι υπάρχουν για το μέλλον;

Η αποχώρηση βασικών παικτών της περσινής  χρονιάς λόγω οικονομικών δυσχερειών του Συλλόγου και βέβαια η απειρία των νεαρών παικτών, αφού απουσίαζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα,  λόγω σπουδών.  Επίσης,  οι σοβαροί τραυματισμοί  παικτών που είχε προγραμματισθεί να ‘’σηκώσουν’’ το βάρος της φετινής χρονιάς, και που τελικά δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν σε συνδυασμό με τα τεράστια  γηπεδικά προβλήματα (μήνες και μήνες χωρίς φωτισμό!!) Για το μέλλον χρειάζεται η μεταγραφή-απόκτηση κάποιων έμπειρων παικτών που θα βοηθήσουν τους νεαρούς παίκτες του Συλλόγου, ούτως ώστε η ομάδα να επανέλθει γρήγορα στη Β κατηγορία ΕΠΣΑ.

Θεωρείτε ότι έχετε, εσείς ως ομάδα αλλά και ως σύλλογος την απαιτούμενη στήριξη από τις τοπικές Αρχές,  Δήμο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, Δήμο Αθηναίων;

Δεν υπάρχει καμία στήριξη και βοήθεια , τόσο από το Δήμο Γαλατσίου, όσο και από το Δήμο  Αθηναίων, εκτός φυσικά από την παραχώρηση των γηπέδων.

 Δεδομένης της οικονομικής κρίσης, πόσο αυτή επηρεάζει τους στόχους του Συλλόγου, ειδικά όσον αφορά στις υποδομές του;

Όπως σε όλα τα πράγματα στην Ελλάδα έχει επηρεαστεί και το ποδόσφαιρο λόγω της οικονομικής κρίσης.  Μεγάλα τα προβλήματα και σε ότι αφορά τα οικονομικά του Συλλόγου, μιας και οι γονείς αδυνατούν να πληρώσουν τη συμμετοχή-βοήθειά τους, και βέβαια το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα της φετινής χρονιάς ήταν με τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου Γαλατσίου.

 Τι θεωρείτε ότι είναι καλύτερο και τι απαραίτητο για το μέλλον του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ στην επόμενη περίοδο;

Ασφαλώς γρήγορες κινήσεις για στελέχωση των ακαδημιών με παιδιά,  περισσότερη οργάνωση και περισσότερο χρόνο προπόνησης  των ακαδημιών στα γήπεδα.  Συνεχής ενημέρωση με ηλεκτρονικό και φωτογραφικό υλικό στα σχολεία της περιοχής, για να κεντρίσει το ενδιαφέρον γονιών και παιδιών…

Ποια είναι τα κίνητρα ώστε ένας παλαιός αθλητής της αξίας σας και των επιτυχιών σας να παλεύει να κτίσει με νέα ομάδα σε χαμηλή κατηγορία?

Η  αγάπη για το ποδόσφαιρο, η αγάπη για τη γειτονιά μου και βέβαια η αγάπη μου προς τα παιδιά,  τους παίκτες μας, το ταλέντο των οποίων πρέπει να αξιοποιήσουμε, όχι μόνο για το καλό του Συλλόγου, αλλά γενικότερα για το καλό της κοινωνίας.

Τι θα συμβουλεύατε τα νέα παιδιά που αρχίζουν να διακρίνονται στο άθλημα;

Να αγαπήσουν το άθλημα, το ποδόσφαιρο,  να ξεκινήσουν να αθλούνται συστηματικά και βέβαια να ξέρουν και να πιστεύουν πως αυτό το ίδιο το ποδόσφαιρο θα τους το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο… Εξάλλου…Νους  υγιής εν σώματι υγιή!

Το Galatsisports εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο του Τάκη Καραγκιοζόπουλο και στο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω