Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > SUMMER CAMP 2013 ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

SUMMER CAMP 2013 ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Στη δεύτερη περίοδο, που άρχισε τη Δευτέρα 1 Ιούλη 2013, βρίσκονται οι δραστηριότητες του Καλοκαιρινού καμπ του Δήμου Γαλατσίου για τα παιδιά Δημοτών και όχι μόνο.

Σε δύο δεκαπενθήμερα (17 Ιουνίου-28 Ιουνίου & 1 Ιουλίου-12 Ιουλίου) παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών, έχουν camp_finalτην ευκαιρία να αποκτούν καινούργιους φίλους, να αθλούνται και φυσικά να διασκεδάζουν συμμετέχοντας σε όλες τις δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, κολύμπι, κλπ.

Εντυπωσιακή ήταν η γιορτή λήξης της 1ης περιόδου που έγινε το Σάββατο 29 Ιούνη στο Κλειστό του Γαλατσίου. Στην εκδήλωση  ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος  υποσχέθηκε τη συνέχιση αυτού του θεσμού τον οποίο για 6η χρονιά αγκάλιασαν οι Γαλατσιώτες.  Ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Μανώλης Πρωτονοτάριος, αφού βράβευσε τη Μαρία Πολύζου, τη μεγαλύτερη σύγχρονη μαραθωνοδρόμο, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του θερινού camp που κλέβει τις καρδιές παιδιών και γονέων κάθε χρόνο τέτοια περίοδο.

Στη γιορτή γονείς και φίλοι των παιδιών παρακολούθησαν παιχνίδια και γυμναστικές επιδείξεις από τους μικρούς  Γαλατσιώτες που συμμετείχαν στην Α’ περίοδο. Αντίστοιχη γιορτή αναμένεται και στην ολοκλήρωση της 2ης περιόδου στις 13 Ιούλη 2013

Σχετικά άρθρα

Πάνω