Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αντί απολογισμού του 2013 και ευχών για το 2014!

Αντί απολογισμού του 2013 και ευχών για το 2014!

“Τα ειλικρινή λόγια δεν είναι πάντα ωραία, και τα ωραία λόγια δεν είναι πάντα ειλικρινή”    Lao Tzu.

2014aΣτο μικρόκοσμο που οριοθετεί αυτός εδώ ο χώρος, το Αθλητικό και αναγκαστικά μέσα από αυτό, το κοινωνικό Γαλάτσι, η χρονιά που έφυγε είχε απ΄όλα. Επιτυχίες, αποτυχίες, απογοητεύσεις, χαμένες ευκαιρίες, κερδισμένες εντυπώσεις.

Μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της μνημονιακής – υφεσιακής Ελλάδας, το τι συμβαίνει στο μικρόκοσμό μας πιθανά να είναι αδιάφορο στους πολλούς, είναι όμως, οπως πιστεύουμε, απόλυτα αντιπροσωπευτικό.

Τη χρονιά που έφυγε, οι αθλητικές ομάδες της πόλης μας γεύτηκαν χαρές και τρανταχτές επιτυχίες, απογοητευτικές αποτυχίες, και δίκαιες ή άδικες καταστάσεις. Ως συνήθως συμβαίνει, στις επιτυχίες είμαστε όλοι νικητές, και στις αποτυχίες φταίνε οι άλλοι. Στις επιτυχίες παλεύουμε να φανούμε στο κάδρο της αναμνηστικής φωτογραφίας, στις αποτυχίες δεν ξέρουμε τίποτα γι’ αυτή.

Εμείς μέσα από τις λίγες γραμμές που για κάθε γεγονός γράφαμε, προσπαθούσαμε να αποτυπώσουμε αυτό που βλέπαμε ή αυτό που έφτανε σε μας ως είδηση αλλά πάντα ήταν διασταυρωμένη. Στόχος μας, πέρα από την ενημέρωση του κοινού της πόλης και της περιοχής μας, η με το τρόπο μας βοήθεια για καλύτερες μέρες, στο τοπικό αθλητισμό.

Δεν δημοσιεύσαμε ποτέ καταγγελίες, που αν και επώνυμες, αφορούσαν σε επώνυμους παράγοντες και προπονητές της πόλης μας.  Ούτε θα το κάνουμε ποτέ, και ας μας στέλνουν επώνυμα e-mails και SMS. Ούτε θα “αντικαταστήσουμε” τον παιδαγωγό-δάσκαλο σε μικρούς αθλητές και αθλήτριες, αυτός είναι ρόλος άλλων.

Αλλά πάντα θα κρίνουμε και θα χειροκροτούμε ή καυτηριάζουμε έργα και λόγια δημοσίων προσώπων. Γιατί δημόσια πρόσωπα είναι όλοι όσοι ασχολούνται με τη διοίκηση και τη προπονητική στους Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης μας. Όπως δημόσια πρόσωπα είναι και όσοι επώνυμα κρίνουν τους κρίνοντες.

Υποσχόμαστε, πάντα με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα, να μεταφέρουμε τα γεγονότα, και να προτείνουμε υπεύθυνες τεκμηριωμένες λύσεις για τα προβλήματα του αθλητικού χώρου της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τις χιλιάδες των αναγνωστών μας του κάθε μήνα, και όλους τους αθλητές και αθλήτριες της πόλης μας, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε λόγω ηλεκτρονικής ύπαρξης.

ΚΑΛΟ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ 2014 , με ΥΓΕΙΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ!

Κώστας Κοντώσης

Σχετικά άρθρα

Πάνω