Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Γιορτή λήξης Ακαδημιών!

ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Γιορτή λήξης Ακαδημιών!

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ του ΑΕΣ “ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ”
Η Κυριακή 15/6/2014, ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας των ακαδημιών Μπάσκετ, Βόλεϊ, και Ρυθμικής Γυμναστικής για τις Ακαδημίες της ΕΝΩΣΗΣ.

Το πρωί διοργανώθηκαν μίνι τουρνουά Μπάσκετ και Βόλεϊ με την συμμέτοχη όλων των παιδιών που ολοκληρώθηκαν με την απονομή αναμνηστικών, ενώ το απόγευμα ακολούθησε μια εντυπωσιακή ομολογουμένως γιορτή από τις ακαδημίες Ρυθμικής Γυμναστικής.
Σε μια ατμόσφαιρα που κυριαρχούσαν η φρεσκάδα και τα χαμογέλα, οι μικρές αθλήτριες αποχαιρέτησαν την φετινή αθλητική περίοδο με ένα ωραίο πάρτι με θέματα και ήχους από τον κινηματογράφο, μέσα στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου, που για μια ακόμα φορά στάθηκε πολύ μικρό για να φιλοξενήσει τις ανάγκες των αθλητών μας και των δημοτών, τα παιδιά και οι αθλήτριες του συλλόγου μας ταξίδεψαν με τα πρωτότυπα προγράμματα τους και καταχειροκροτήθηκαν.
Η γιορτή ξεκίνησε με τον ΠρόTAK_6696 COMPεδρο του συλλόγου Τάσο Πασπάλα, που αφού αρχικά καλωσόρισε τους θεατές, τόνισε την ανάγκη υποστήριξης της ομάδας καθώς οι συνθήκες που βιώνουμε απαιτούν την αφύπνιση όλων όσων θεωρούν ότι πρέπει η νεολαία μας να μη χάσει τις αρχές στην ηθική αλλά και τις διεξόδους που προσφέρει ο αθλητισμός, καλώντας κρατικούς φορείς και νέους ανθρώπους να σταθούν ενεργoί συμμέτοχοι. Παράλληλα ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στο Αθλητικού Οργανισμό και τον Δήμο Γαλατσίου για την έως σήμερα αρωγή τους, αλλά κυρίως όλους όσους βοηθούν ώστε να μη αλωθούν τα τελευταία κύτταρα ερασιτεχνικού αθλητισμού από ιδιοτέλειες και εμπορευματοποίηση.TAK_7623

Eκ μέρους της Νέας δημοτικής αρχής παρευρέθη και απεύθυνε χαιρετισμό η Κ. Ντίνα Σπηλιοπούλου–Χρυσάγη, εκφράζοντας την διαπίστωση ότι το τμήμα που ίδρυσε η ίδια πριν 20 και πλέον έτη όχι μόνο συνεχίζει δυναμικά αλλά και κυριαρχεί πλέον στον χώρο τα τελευταία χρόνια, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συμμετάσχει ενεργά και θα υποστηρίξει την περαιτέρω ανάπτυξη.
Στην γιορτή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή σε μνήμη της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκη της ρυθμικής Γυμναστικής Άννας Πολλάτου.
Η καθόλα πετυχημένη γιορτή έκλεισε με βραβεύσεις αθλητριών/προπονητών του αγωνιστικού για τις πολλαπλές πανελλήνιες διακρίσεις που είχαν την χρόνιά που μας πέρασε, απονομές αναμνηστικών στα παιδιά των ακαδημιών αλλά και κεράσματα.

TAK_7585 OLYMPUS DIGITAL CAMERA TAK_6941 COMP OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Περισσότερα στο: www.galatsirhythmicgymnastics.com

Σχετικά άρθρα

Πάνω