Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Απλά…ασταμάτητος!!!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Απλά…ασταμάτητος!!!

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ 3-0!

Είναι η η μοναδική ομάδα των Αθηναϊκών Πρωταθλημάτων και όλων των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (Α’, Β’ και Γ’ Εθνική), χωρίς καμμία απολύτως βαθμολογική απώλεια.

pasgal2014Ο Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, νίκησε και τα Πράσινα Πουλιά με σκορ 3-0, σημειώνοντας την ένατη συνεχόμενη νίκη του, και βέβαια παραμένει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Στο παιχνίδι τώρα, ο 16χρονος Μιχαήλ Παπαδόπουλος, με εξαιρετικό πλασσέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0, μόλις στο 4ο λεπτό.  Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 16ο λεπτό, από τον Ιάσωνα Κουλούρη, που  έτσι άνοιξε λογαριασμό γκολ στη φετεινή διοργάνωση. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 72ο λεπτό, ο Μιχάλη Μπέρμπεκ, με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το τελικό σκορ 3-0, πετυχαίνοντας έτσι το όγδοο προσωπικό του γκολ στο Πρωτάθλημα.

Στο 88′ τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε ο Γιάννης Βαμβακάρης. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση.

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι έπαιξε με τους:

Φραγκουλόπουλος, Μπίλο, Βασιλάκης, Αμιράλης, Καραμανίδης, Συγγελάκης, Μπέρμπεκ, Κουλούρης (75′ Βαμβακάρης), Φίλιππας (80′ Βιγικάκης ), Παπαδόπουλος, Τσαλιαγκός (75′ Διαμαντίδης).

Σχετικά άρθρα

Πάνω