Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Non Stop νίκες ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Non Stop νίκες ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΕΚΟΨΕ και τη ΠΙΤΑ του για το 2015!

pas_gal15Τη 15η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ εκτός έδρας απέναντι στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ με 1-0 και σκόρερ τον συνήθως ύποπτο Χάρη Χαραλάμπους στο 77ο λεπτό. Ο αγώνας κύλησε με μεγάλη υπεροχή του Γαλατσίου, με πολλές ευκαιρίες αλλά και μεγάλη αστοχία.  Με το Γαλάτσι αγωνίστηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Σταμάτης Αλάμπεης, παλιός γνώριμος από τις υποδομές του συλλόγου, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση.

Η σύνθεση του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ του Πάρι Βάλβη: Φραγκουλόπουλος, Μπίλο, Βασιλάκης, Αμιράλης, Καραμανίδης, Συγγελάκης (46′ Μπέρμπεκ), Νιάρος (75′ Τασσόπουλος), Κουλούρης (59′ Αλάμπεης), Φίλιππας, Χαραλάμπους, Διαμαντίδης.

Εξάλλου, χθές Κυριακή, Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ έκοψε τη πίτα του στην αίθουσα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου. Στην εκδήλωση pita_pas15τιμήθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και προπονητές του συλλόγου, μέλη του με ήθος και προσφορά, οι ομάδες του που σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις, οι αθλητές του που διακρίθηκαν για την άριστη μαθητική τους επίδοση, καθώς και οι νεώτεροι αθλητές της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι!

Σχετικά άρθρα

Πάνω