Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Online Ποδοσφαιρική Ακαδημία από τον AJAX ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Online Ποδοσφαιρική Ακαδημία από τον AJAX ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Σε εξέλιξη είναι η διαφημιστική καμπάνια μιας αρκετά ενδιαφέρουσας διαδικτυακής εφαρμογής που αναπτύχθηκε με τη προτροπή και συνεργασία των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του AJAX. Σκοπός της η προώθηση του πρωτοποριακού προγράμματος προπόνησης βασισμένου στην φιλοσοφία του AJAX Ολλανδίας, και γιατί όχι η ανίχνευση ταλέντων από όλες τις χώρες αφού κομμάτι της εφαρμογής αφορά και σε  “Σύστημα Καταγραφής Παίκτη”.

Ajax-HellasO ρόλος της Διαδικτυακής Ακαδημίας του Άγιαξ συνοψίζεται στα παρακάτω:

• Συμβουλεύει το Διοικητικό Συμβούλιο ως προς την ανάπτυξη πολιτικής που αφορά τους νέους.
• Βοηθά τους συντονιστές στην εφαρμογή της πολιτικής αυτής.
• Υποστηρίζει τους προπονητές μέσω της ιστοσελίδας http://www.ajaxonlineacademy.com/el/, στην οποία υπάρχει ένα πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο περιέχει πρακτικές μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλη την ακαδημία, από τα τμήματα των αρχάριων μέχρι και τους πιο έμπειρους παίκτες.
• Το προπονητικό πρόγραμμα και η μεθοδολογία είναι διαμορφωμένα ούτως ώστε να χρησιμοποιούνται και να κατανοούνται με ευκολία. Εμπεριέχονται βίντεο και ζωντανές απεικονίσεις.
• Οι προπονητές αποκτούν τη δυνατότητα ανάπτυξης ενός προσωπικού προπονητικού προγράμματος και ασκήσεων – όπως στην περίπτωση του Ajax.
• Προσφέρει ένα πρωτοποριακό σύστημα εξέλιξης παικτών.
• Παρέχει συμβουλές ως προς την προμήθεια του εξοπλισμού που είναι αναγκαίος για την εφαρμογή του προπονητικού συστήματος.

Όλα αυτά βέβαια με συνδρομή. Επίσημη παρουσίαση θα γίνει σύντομα για την οποία θα σταλούν προσκλήσεις σε όλα τα σωματεία Ποδοσφαίρου.

Σχετικά άρθρα

Πάνω