Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > KICK BOXING στο ΚΛΕΙΣΤΟ του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

KICK BOXING στο ΚΛΕΙΣΤΟ του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Επιδιώκοντας να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση και θέαμα στους φίλους και τους αθλητές των μαχητικών αθλημάτων, το Fight Club Central Gym, εξασφάλισε το κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου για τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Joya Kickboxing Championship 2012.

Ως εκ τούτου, η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί αντί για δύο, σε μία ημέρα, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Σε έναν πιο οργανωμένο και μεγαλύτερο χώρο για να καλύψει τις ανάγκες της διοργάνωσης με δυο ρινγκ και ένα τατάμι που θα φιλοξενήσουν την προσπάθεια των συμμετεχόντων αθλητών από όλες τις κατηγορίες, ενώ άνετες αριθμημένες θέσεις και άλλες εγκαταστάσεις θα είναι στη διάθεση των συγγενών των αθλητών αλλά και όλων των φίλων των μαχητικών αθλημάτων.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ιωάννης Θεοφάνους και οι συνεργάτες του, κάνοντας ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση και την ανάδειξη των μαχητικών αθλημάτων στη χώρα, σας προσκαλούν όλους να γεμίσετε το στάδιο και να απολαύσετε με όλες σας τις ανέσεις, πλούσιο θέαμα, ασταμάτητη δράση και ανεπανάληπτες συγκινήσεις από μικρούς και μεγάλους μαχητές.

Γενική είσοδος 5€.

ΠΗΓΗ: www.fightclubgalatsi.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Πάνω