Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Το Θρίλερ συνεχίζεται…

ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Το Θρίλερ συνεχίζεται…

Στην ΑΕΚ λέει το ΤΑΙΠΕΔ – Άγνοια ο Δήμος Γαλατσίου!!!

Το θέμα του ΠΑΛΑΙ καλά κρατεί!!! Δηλώσεις – Συνεντεύξεις – Ψηφίσματα, πάνε και έρχονται από όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο.

galatsinow12Η ΑΕΚ που “καίγεται” για γήπεδο διαρρέει ότι έχει συμφωνήσει με το ΤΑΙΠΕΔ για μακροχρόνια μίσθωση του ΠΑΛΑΙ και χρήση του από τις 15:00 και μετά τις καθημερινές, “παραχωρώντας” τα πρωϊνά στο Δήμο Γαλατσίου.

Πριν λίγες ημέρες στην ΕΡΑ Σπορ 101.8 ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Γαλατσίου από την ΑΕΚ.

Άγνοια για τα παραπάνω δηλώνει επίσημα ο Δήμαρχος ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κ. Γ. Μαρκόπουλος που συναντήθηκε για το θέμα  με τους εκπροσώπους των παρατάξεων και επιβεβαίωσαν την ισχύ της 177/2015 απόφασης του ΔΣ.

Το ΔΣ του Δήμου ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πλήρη αντίθεσή του σε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης, εκχώρησης ή μακροχρόνιας μίσθωσης του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου. Κάθε τέτοια πράξη είναι αντίθετη με τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής… (είναι;;;)

Ψήφισμα και του του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου εδώ για το θέμα, μια και ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι Επτανήσιος….

Και οι ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ της πόλης ΑΔΡΑΝΟΥΝ….!!! Αυτοί που πρώτοι θα έπρεπε να είναι στα “κάγκελα”, ούτε μια λέξη επίσημα, όχι ψήφισμα!

Λες και κάποιο μαγικό θα γίνει και θα πέσουν χρήματα από τον ουρανό στο ΠΑΛΑΙ για τη επισκευή του (ΝΑΙ απαιτείται και τέτοια μετά από 10 χρόνια.), τη χρηματοδότηση λειτουργίας του και τη συντήρησή του!

Σε αυτό το δύσμοιρο τόπο, πάντα κάποιο “δημόσιο”, “κράτος”,  ή “κοινοτικά κονδύλια” θα επεμβαίνουν ως δια μαγείας για να δώσουν λύση στην ανικανότητα των διοικούντων που ακόμα ψάχνουν να βρούν “επιστημονικούς” φορείς για να μελετήσουν το “καλύτερο” τρόπο για τη χρήση του Ολυμπιακού Ακινήτου που σαπίζει!!!

Τους έχουμε νέα… Περιμένετε, μή βιάζεστε, σε 5 χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα, μια και το ΠΑΛΑΙ θα είναι ένα μάτσο σιδεριές για ανακύκλωση…κάτι θα εισπράξετε τότε!

Σχετικά άρθρα

Πάνω