Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι διεθνείς αδερφές Βιντσιλαίου περιμένουν το ΑΣΕΑΔ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι διεθνείς αδερφές Βιντσιλαίου περιμένουν το ΑΣΕΑΔ!

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!

Το ένα καπρίτσιο φέρνει το άλλο, και δύο ταλαντούχες διεθνείς αθλήτριες μπάσκετ της πόλης μας κινδυaponomiνεύουν να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης τη περίοδο 2015-2016.

Η ιστορία σε συνέχεια του άρθρου του Galatsisports τον Ιούνιο, είναι, ότι η ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ζήτησε ένα αρκετά σοβαρό ποσό για τη παραχώρηση στην ΑΕ.Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ των δύο διδύμων αδερφών, ποσό που κρίθηκε υπερβολικό από την ομάδα των Βορείων Προαστείων. Στη συνέχεια και παρά τις προσπάθειες γονιών και παραγόντων λύση στο οικονομικό δεν βρέθηκε, με αποτέλεσμα οι αθλήτριες να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ αφού είναι δεδομένο ότι ΔΕΝ επιθυμούν να συνεχίσουν στην ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πλέον.

Και επειδή η διαδικασία μέσα από το ΑΣΕΑΔ μπορεί να είναι χρονοβόρα, και μάλιστα αν θελήσει η ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ μπορεί να τη καθυστερήσει περαιτέρω, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι αθλήτριες να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης στο επόμενο πρωτάθλημα.

Το ΑΣΕΑΔ, όπως λένε οι πληροφορίες μας, είναι πολυ πιθανό να αργήσει να εκδικάσει την υπόθεση αφού η νέα του σύνθεση ΔΕΝ έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ μαθαίνουμε ότι επανήλθε με νεότερη πρόταση αυξημένη κατά περίπου 50%, αλλά ακόμη βρίσκεται στα μισά από αυτά που απαιτεί η ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ! Τζίφος και πάλι δηλαδή!

Η Αγγελική και Σταυριανή Βιντσιλαίου δηλώνουν ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν στο Γαλάτσι. Ταυτόχρονα οι πληροφορίες του galatsisports, προερχόμενες τόσο από γονείς όσο και από παράγοντες του μπάσκετ της περιοχής λένε ότι στη πραγματικότητα το Γαλάτσι δεν ήθελε να κρατήσει τις αθλήτριες από την αρχή, για διάφορους λόγους.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στο galatsisports είναι πολλές, από όλες τις μεριές και δυστυχώς προσβλητικές για πολλούς. Δεν θα μπούμε στη λογική να τις μεταφέρουμε με ονοματεπώνυμα γιατί θεωρούμε ότι δεν αξίζει στα παιδιά του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Θα κρατήσουμε όμως τις πληροφορίες για τον εαυτό μας και για μελλοντικά ρεπορτάζ.

Όσοι γνωρίζουν τα περί του Γαλατσιώτικου Μπάσκετ και την ιστορία του, ξέρουν ποιός έχει προσφέρει τι και πότε, με τι κόστος και με τι ιδρώτα. Ξέρουν ποιός έχει φέρει διακρίσεις σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο. Όλα τα υπόλοιπα απλά…περισσεύουν!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω