Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ήττα για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ήττα για τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ – ΝΙΚΗ ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ!

pas_galatsiΜε τη χρυσή αλλαγή για το ΚΟΥΚΑΚΙ στο 46,  τον Φέργκο που σημείωσε και τα δυο γκολ του αγώνα(57’, 79’), το Κουκάκι κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ χθες στο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική που έγινε στο γήπεδο του Π. Φαλήρου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΟΥΚΑΚΙ: Λεωνίδας/Κουνέτας, Τουλιαγκάνοβ, Γ. Βελής, Μπαγιώτης, Ζέρβας, Θ. Βελής, Παπαμιχαλόπουλος, Σταύρου, Σιαδήμας (46′ λ. τρ. Φέργκο), Καρούμπαλης (89′ Μαθιόπουλος), Στυλιανίδης (75′ Τσαμπάζης)

ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Κυριλίδης (69′ Καραμπέτσος), Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Ψαρρής, Παπαδάκης, Γκοργκόλης (46′ Τσαλιαγκός), Γαλάνης, Καλαμάρας, Θεοδωρακάτος, Παπαδόπουλος (46′ Χαραλάμπους).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ – ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ 1-1.

Ισοπαλία παραχώρησε απέναντι στον ΓΚΥΖΙΑΚΟ η ΚΟΡΩΝΙΔΑ στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Το γκολ που πέτυχε στο 29 ο Κοκόλης της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ισοφαρίστηκε από τον Μάντσο του Γκυζιακού στο 49.

ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΣ  – ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 1-2.

Με τους τυπικά γηπεδούχους στο γήπεδο του Γαλατσίου ΛΕΟΝΤΕΣ έπαιξε ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, λόγω απεργίας φυλάκων στο Δ. Αθηναίων, τους οποίους και κέρδισε με 2-1. Το γκολ 0-1 για τα ΠΑΤΗΣΙΑ ο Κρασνίκι στο 12, ισοφαρίστηκε στο 72 από τον Φώτο (1-1), για να πετύχει το νικητήριο τέρμα ο Μπαμπάνης στο 88 για τον ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

Σχετικά άρθρα

Πάνω