Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Δεν μπόρεσε την ανατροπή…ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Δεν μπόρεσε την ανατροπή…ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 52-60

aog_themΣε ένα παιχνίδι που τελείωσε με πολλά νεύρα, τεχνικές ποινές, αποβολές και…ελεύθερες βολές, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή που επιχείρησε το τελευταίο 3λεπτο, και έχασε στην έδρα του από τον ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ με 52-60.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν ποτέ, παρά την αντεπίθεση του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στη τελευταία περίοδο.

Το ΓΑΛΑΤΣΙ είχε την ατυχία να χάσει με τραυματισμό στο δικέφαλο τον Παπαδόπουλο 6 λεπτά πριν τη λήξη ενώ έχασε και τον Λαδικό με δεύτερη τεχνική ποινή περίπου στο 5λεπτο της 4ης περιόδου. Στα τελευταία 52″ ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ισοφάρισε το σκορ 52-52, αλλά δεν κατάφερε να περάσει μπροστά και να πάρει τη νίκη.

Δείτε παρακάτω στο video την εξέληξη…

Από τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καλύτεροι οι Παπαδόπουλος, Μακρής, Θύμιος, Κορρές, ενώ από τον Θεμιστοκλή οι Σπυρλιδάκης, Λαρεντζάκης, Διαμαντής, και ο (Γαλατσιώτης) Πλουμής.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 52-60

Διαιτητές: Χριστοδουλάκης, Καλαντζής

Δεκάλεπτα: 11-18, 27-35, 36-45, 52-60.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ(Κουμαράς, Γκολεμάς): Οικονομόπουλος, Καρούσης, Μακρής 12, Γόγωνας, Μπουλουγεώργος 5 (1), Κανελλόπουλος 1, Παπαδόπουλος 11 (1), Κορρές 8 (2),
Θύμιος 9, Μπινετόπουλος, Χαρταβέλλας, Λαδικός 6 (2).

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (Σφυρής, Ζαφειρόπουλος Δ.): Σπυρλιδάκης 12, Ζαφειρόπουλος K. 2, Λαρεντζάκης 8 (2), Κόκκαλης 6, Nτόκας, Διαμαντής 12 (2), Πλουμής 12, Ανδρίτσος, Κρητικός 4, Αναστασιάδης, Μιχαηλίδης 4.

Δείτε τα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα που διαρκούν 10 λεπτά…!!!

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω