Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ζωντάνεψε το ΠΑΛΑΙ! Μπάσκετ και Kick Boxing οι πρώτοι χρήστες!

Ζωντάνεψε το ΠΑΛΑΙ! Μπάσκετ και Kick Boxing οι πρώτοι χρήστες!

Μετά από πολλά χρόνια, το Ολυμπιακό Κέντρο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ το ΠΑΛΑΙ, ζωντάνεψε και παιδικές φωνές ακούγονται καθημερινά από τη μεγάλη σάλα!

palai_april16 Μετά την έναρξη της εξάμηνης παραχώρησης από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δήμο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ οι σύλλογοι της πόλης και ειδικά τα τμήματα υποδομών μπάσκετ του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ άρχισαν καθημερινές  προπονήσεις.

Και το διήμερο που έρχεται, 16-17/4/2016, διεξάγεται στο ΠΑΛΑΙ , το  “International Fight Club Open 2016”, κικ μπόξινγκ, μουάι τάι, που οργανώθηκε, στη μνήμη του σπουδαίου Ραμόν Ντέκερς, από την Μαχητική Λέσχη Γαλατσίου (Fight Club Galatsi), τη Theofanous Elite Team, με την αιγίδα της Ομοσπονδίας κικ μπόξινγκ (ΠΟΚ)΄, του Δήμου Γαλατσίου και του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου. kickboxing

Αξίζουν πολλά μπράβο στη διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου, στις Διοικήσεις των Αθλητικών Συλλόγων αλλά και σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που κατάφεραν να ξαναζωντανέψουν το ΠΑΛΑΙ!

Χρειάζεται οπωσδήποτε να συνεχιστούν οι μαζικές αθλητικές διοργανώσεις κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, για να γίνει κτήμα της κοινής γνώμης η αθλητική χρήση του χώρου, και σε συνδιασμό με μια πλήρη μελέτη αξιοποίησης που έχει υποσχεθεί η δήμος,Πασχαλινό-Μπάσκετ-CAMP-2016 να γίνει κτήμα το ΠΑΛΑΙ σε όλους τους αθλητές και νέους της περιοχής μας. Ήδη ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έχει ανακοινώσει ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BASKETBALL CAMP.

Χρειάζεται σύμπνοια, ανοικτά μυαλά, και κυρίως αλληλοβοήθεια, γιατί στη πραγματικότητα τα δύσκολα στο όλo εγχείρημα τώρα αρχίζουν.

Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί τη προσπάθεια, αξίζει το κόπο, για τα παιδιά μας!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω