Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Νίκη στο Κύπελλο ο Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Νίκη στο Κύπελλο ο Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ!

ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ – ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 61-70!

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου, η πλήρως ανανεωμένη ομάδα του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ κέρδισε στο κλειστό “Τιμόθεος Ευγενικός” του Ταύρου, τον ΑΙΟΛΟ ΤΑΥΡΟ με 70-61!

aiolos_sportingΟι Πατησιώτες, μπήκαν από την αρχή μπροστά στο σκορ και χωρίς να απειληθούν ουσιαστικά σε όλο το παιχνίδι, έφτασαν στη νίκη με το 61-70 και προκρίνονται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Πολύ καλά δείγματα για την ομάδα του ΣΠΟΡΤΙΓΚ από τους Καπερώνη, Σκάνδαλο, Παπαγιαννακόπουλο, και Τάσιο. Εγγύηση ο Καραμπάτος στην επίθεση, με πολύτιμη βοήθεια οι Σονίδης και Κούρτης.

Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο “γερόλυκος” Ανδρέας Βήχος όπως και οι Σχορτσιανίτης, Παρδαβέλλας.

Αναμένενται με μεγάλο ενδιαφέρον η πορεία του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ στο πρωτάθλημα της Α’ΕΣΚΑ φέτος, που απ΄ότι ακούγεται θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Στρέμπας, Τεφτίκης

Δεκάλεπτα: 17-23, 36-46, 48-57, 61-70.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ (Αναγνωστόπουλος, Τσίρος): Παρδαβέλλας 10, Ραδίτσας 2, Διπλαράκος 12, Μούργελας, Γερακίνης 6, Καραλευθέρης, Μπέης, Βήχος 19(2), Κακομανώλης, Δαφνής, Γιαννιώτης, Σχορτσιανίτης 12.

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Αρβανίτης, Ψυχουντάκης): Καπερώνης 12(3), Σκανδάλος 9, Κοιλάκος, Μπουγιούρης, Σονίδης 3(1), Κούρτης 3(1), Γεωργακόπουλος 2, Παπαγιαννακόπουλος 14(1), Αργυρίδης, Καραμπάτος 16(1), Τάσιος 11(2), Βιζνιέβσκι.

Τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ θα υποδεχθεί το ΚΟΥΚΑΚΙ!

Σχετικά άρθρα

Πάνω