Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκησε τον αήττητο ΥΜΗΤΤΟ, ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ!!!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκησε τον αήττητο ΥΜΗΤΤΟ, ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ!!!

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΥΜΗΤΤΟΣ 2-1!

Στην έδρα του…το γήπεδο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ… ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ υποδέχθηκε τον πρωτοπόρο και αήττητο ΥΜΗΤΤΟ, στον δυσκολότερο αγώνα από την αρχή του πρωταθλήματος, και τον οποίο κέρδισε με 2-1!!!

gsp_ath6
φωτό αρχείου

Τα Πατήσια με πλήρη διάταξη αυτή τη φορά, μετά από αποβολές και τραυματισμούς επέστρεψαν στις νίκες. Με καλή αμυντική διάταξη και με οργανωμένο κέντρο κατάφεραν να προηγηθούν, σχετικά γρήγορα στο παιχνίδι, με γκολ στο 37’ του Παναγόπουλου, έπειτα από αριστερό πλασέ εντός της μεγάλης περιοχής των αντιπάλων.
Στην αρχή του β’ ημιχρόνου ο Διαμαντόπουλος για τον ΥΜΗΤΤΟ καταφέρνει να ισοφαρίσει  όταν η μπάλα κόλλησε στην μεγάλη περιοχή των Πατησίων λόγω της συνεχούς βροχής.

Η συνέχεια ήταν συγκλονιστική με τους παίκτες και των δύο ομάδων να παίζουν ένα ανοικτό, δυνατό και αγωνιώδες παιχνίδι. Στο 46′ ο Διαμαντόπουλος του ΥΜΗΤΤΟΥ ισοφαρίζει αλλά τελικά τον αγώνα παίρνουν τα Πατήσια αφού με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, στο 84′ ο Καλλίτσης πετυχαίνει το 2-1

Ο Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ ισοβαθμεί πλέον στην 4η θέση με ΓΚΥΖΙΑΚΟ και ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ έχοντας 13 βαθμούς και τέρματα 8-11.

Η σύνθεση του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ(Μπούκας):Κορρές Ε., Καλίτσης, Κυρμιτζόγλου, Μπαντιλέσκας, Κορρές Π., Βαρδακαστάνης, Παναγόπουλος (54′ Σαραγούδας) , Δημόπουλος, Καραγκιοζόπουλος (81′ Κονιτόπουλος) , Μπαμπάνης (75′ Μπίμπας), Κρασνίκι.

Πάντως οφείλουμε να σημειώσουμε και πάλι ότι μεγάλο πρόβλημα παραμένει το γηπεδικό και για τις τρεις ομάδες του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Και όπως μας δήλωσαν μέλη της διοίκησης του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, ότι πέραν των αγωνιστικών δυσλειτουργιών οι οποίες έχουν εντοπιστεί και βελτιώνονται, και η έλλειψη ποιοτικής προπόνησης καθώς και φυσικής έδρας.

Η υπομονή για την ανακατασκευή των γηπεδικών εγκαταστάσεων στερεύει, όπως ολέθρια στερεύουν και απομακρύνονται από τον αθλητισμό οι παίκτες των τμημάτων υποδομής, αν αυτό σημαίνει κάτι για τους ιθύνοντες ως προς την ώθηση δημιουργίας αρνητικών κοινωνικών προτύπων.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω