Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Κολύμπι για μικρούς…αλλά και μεγάλους!

Κολύμπι για μικρούς…αλλά και μεγάλους!

Ο Δήμος Γαλατσίου στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης του Υπουργείου Παιδείας!

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης,  για τους μαθητές της Γ’ τάξης του Δημοτικού, ο Δήμος Γαλατσίου διαθέτει  το Ανοιχτό Κολυμβητήριο στο Άλσος Βεϊκου, το πούλμαν για τη μεταφορά των μαθητών και έναν καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ο οποίος θα συμμετέχει στο μάθημα από κοινού με τους τρεις εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, που παρέχει το Υπουργείο Παιδείας. Σημειώνεται ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν ειδικότητα κολύμβησης.

Επίσης, στα μαθήματα κολύμβησης είναι παρών και ένας συνοδός-εκπαιδευτικός από το Δημοτικό Σχολείο. Το εν λόγω πρόγραμμα προωθεί η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ., σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Για το πρώτο τρίμηνο (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος- Νοέμβριος 2016) υλοποίησης του προγράμματος εκμάθησης κολύμβησης έχουν δηλώσει συμμετοχή το 9ο και 16ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου.
Επίσης, όπως είναι γνωστό, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο μπορούν και οι ενήλικες να αθληθούν στο κολύμπι, ενώ συνεχίζονται κανονικά και τα προγράμματα ακαδημιών κολύμβησης του Δήμου.
Πληροφορίες για τα δύο αυτά προγράμματα στα παρακάτω καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται:

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω