Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επίσημα Εγκαίνια του Σταδίου Γαλατσίου!

Επίσημα Εγκαίνια του Σταδίου Γαλατσίου!

Έγιναν χθες το βράδυ τα επίσημα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου ποδοσφαίρου Γαλατσίου, στο Άλσος Βέϊκου από τη περιφερειάρχη Αττικής κα Δούρου και τον Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλο. Στην εκδήλωση παρόντες η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κα Ελένη Αυλωνίτου, και σχεδόν όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Γαλατσίου, οι Ποδοσφαιρικοι Σύλλογοι της πόλης με τους μικρούς τους αθλητές που έπαιξαν και σε μικρής διάρκειας αγώνες επίδειξης.

Στις κερκίδες του Γηπέδου βρέθηκε αρκετός κόσμος, κυρίως γονείς των αθλητών, ενώ θα περίμενε κανείς πολύ περισσότερους. Αίσθηση μας έκανε η απουσία όλων των άλλων Συλλόγων της πόλης εκτός των ποδοσφαιρικών, λες και δεν χρησιμοποιούν το στίβο για την προετοιμασία τους αλλά και για τη φυσική τους κατάσταση.

Τόσο η κ. Ρένα Δούρου στο σύντομο χαιρετισμό της όσο και ο Δήμαρχος κ. Μαρκόπουλος ανέφεραν τη στενή συνεργασία ΔΗΜΟΥ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ στο έργο αυτό, αλλά και σε άλλα που έχουν συμφωνηθεί και υπογραφεί, ενώ ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στη σημασία της Συλλογικής προσπάθειας των αρχών του δήμου για την επιτυχία τέτοιων έργων. Είναι φανερό ότι όταν ο επόμενος συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε ο προηγούμενος τότε η επιτυχής ολοκλήρωση των έργων είναι σίγουρη.

Τέλος, το έχουμε ξαναγράψει, για να ολοκληρωθεί αυτό το κόσμημα που λέγεται πλέον Στάδιο Γαλατσίου, απαιτείται ένα κεντρικό σκέπαστρο με καθισματάκια για τους θεατές.

 

Περιμένοντας τα εγκαίνια…

Σχετικά άρθρα

Πάνω