Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στο ΠΑΛΑΙ έκοψε την πίτα του ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Στο ΠΑΛΑΙ έκοψε την πίτα του ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Τη ΚΥΡΙΑΚΗ το πρωί ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έκοψε τη πίτα του στη μεγάλη σάλα του ΠΑΛΑΙ! Στην εκδήλωση, που έγινε με κάθε επισημότητα, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γ. Μαρκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Β. Δερεδίνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Οικονόμου, Μαγκανάρης, Κοράκη, γονείς αθλητών και φίλοι.  Τον αγιασμό τέλεσε ο αιδεσιμότατος π. Χρήστος Λογαράς, ενώ βραβεύτηκαν και οι μικροί αθλητές των ακαδημιών τ ου Συλλόγου.

Την ΑΕ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Μπαρκούκης και τον ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ο κ. Γιώργος Χριστοδούλου. Από τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. ΜΠΟΥΡΑΣ, ο αντιπρόεδρος κ. ΓΟΓΩΝΑΣ, ο Ταμίας κ. ΜΑΡΟΥΛΗΣ, το μέλος του ΔΣ κ. Χ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, οι προπονητές και οι έφοροι όλων των τμημάτων.

Ο κ. Μπούρας στην ομιλία του ευχαρίστησε το Δήμο για τη βοήθειά του στη λειτουργία του Συλλόγου και για τη παραχώρηση των κλειστών γηπέδων, ενώ ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και του γονείς των αθλητών των ακαδημιών οι οποίοι εμπιστεύονται στον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ τα παιδιά τους για την αθλητική τους εκπαίδευση. Κέλεσε δε όλους όσους επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του συλλόγου και να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στη διοίκηση μέσα από τις εκλογές του ερχόμενου ΙΟΥΝΙΟΥ.

Η πλήρης ομιλία του πρόεδρου κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΡΑ εδώ!

Φωτογραφίες της εκδήλωσης μας παραχώρησε ο κ. Μαρούλης τον οποίο και ευχαριστούμε!

Π. Μπούρας, Χ. Παπαθανασίου, Ε. Γόγωνας

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω