Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ > Ένας Μπαλαμπάνης…δεν φέρνει τη νίκη!

Ένας Μπαλαμπάνης…δεν φέρνει τη νίκη!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 62-70!

Άντεξε για ένα ημίχρονο ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ χθές στο κλειστό του Άλσους Βέϊκου απέναντι στη ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, παίζοντας όσο μπορούσε κοντρόλ παιχνίδι και με το Μπαλαμπάνη να σκοράρει κατά το δοκούν, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν με 31-32, παρά ότι στα μέσα του 2ου δεκαλέπτου είχε πάρει μια διαφορά +5.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έδειξε όλες τις αδυναμίες του και δεν μπόρεσε σε καμμιά περίπτωση να ακολουθήσει τη ΝΙΚΗ που έτρεχε το γήπεδο με χίλια. Η προσπάθεια ανακοπής του ρυθμού με άμυνα ζώνης από το Γαλάτσι, απλά χειροτέρεψε τα πράγματα αφού δέχθηκε συνεχόμενα τρίποντα, με τη διαφορά να φτάνει και τους 20 πόντους περίπου στα 3′ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Η προσπάθεια αντεπίθεσης της ομάδας της πόλης μας δεν απέδωσε παρά μόνο τη μείωση της διαφοράς κάτω από 12 πόντους. 

Από το ΓΑΛΑΤΣΙ εκτός του Μπαλαμπάνη που ήταν ο καλύτερος όλων, ενέργεια έδωσε ο Οικονομόπουλος, με καλή παρουσία ο Παπαδόπουλος και ο Γιαννάκης.

Από τη Νίκη ξεχώρισαν οι Πολυμενάκος, Ζέρβας, Μπαζιώτης, ενώ ο Γαλατσιώτης Τσούπρος είχε σημαντική προσφορά στο παιχνίδι της ομάδας του.

Διαιτητές: Στρέμπας, Φραγκούλη, Καλογεράκης

Δεκάλεπτα: 17-16,31-32,46-57,62-70.

 

 

 

ΣΗΜ: Εχουμε παρατηρήσει ότι στα παιχνίδια του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ το φύλλο αγώνα σχεδόν ποτέ δεν ανακοινώνεται από την ΕΣΚΑ έγκαιρα, όπως των άλλων αγώνων. Από την ΕΣΚΑ μας έχουν πει ότι ΚΑΝΕΙΣ από τον Σύλλογο δεν στέλνει τα στοιχεία του αγώνα αμέσως μετά από αυτόν. Νομίζουμε ότι η Διοίκηση του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πρέπει να το δει το θέμα, είναι δείγμα σεβασμού προς τους φιλάθλους και τους φίλους του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Πάνω