Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!!

Δύο οι κούπες των Πρωταθλητών για την Ενωση Γαλατσίου!!!

aesg-paoFina1lΤέτοια ατμόσφαιρα σε αγώνα κορασίδων δύσκολα θα επαναληφθεί! Ο τρίτος τελικός για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, μεταξύ ΑΕΣ Ένωση ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, βρήκε τα κορίτσια του Γαλατσίου να πανηγυρίζουν έξαλλα τη κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τη τρίτη νίκη τους φέτος επί του Παναθηναϊκού, με 58-56, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο, στο κλειστό του Αλσους Βέϊκου, στο Γαλάτσι.

aesg-paoFinal
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΣΚΑ 2012-2013

Το παιχνίδι από την αρχή φάνηκε ότι θα πήγαινε πόντο-πόντο, παρόλο που τα κορίτσια του Ανδριόπουλου είδαν το σκόρ να ανοίγει υπέρ τους και σε διψήφιο νούμερο, αρκετές φορές. Από την άλλη πλευρά τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, έβρισκαν τη δύναμη και το τρόπο να πλησιάζουν στο σκορ, μέχρι και που προηγήθηκαν με ένα πόντο στο κρίσιμο 4ο δεκάλεπτο, δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες πραγματικού ντέρμπυ στο παιχνίδι.

Τελικά με πολύ μεγάλα τρίποντα της Αγγελικής Βιντζηλαίου και της Δαμουλάκη, και την πολύ δυνατή άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο κυρίως από τη Κώττη, τα κορίτσια του Γαλατσίου κατέκτησαν το τρόπαιο!

Από την ομάδα του Ανδριόπουλου κορυφαίες οι αδελφές Βιντζηλαίου, Δαμουλάκη, Κώττη, ενώ από τον Παναθηναϊκό κορυφαίες οι Βασιλάκη, Οικονόμου, Βελούδη Α.

Το φύλλο αγώνα:

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ  58-56

Διαιτητές: Τσαρούχα, Γιακείμη

Δεκάλεπτα: 14-17, 30-26, 44-39, 58-56

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Ανδριόπουλος) Καραχάλιου,  Κώττη-Ρόμπερτς  13,  Δαμουλάκη Αρ 10(2), Μήτρου, Βιντζιλαίου Α.20(2), Κορμπάκη-Αργυροπούλου,  Βιντζιλαίου Σ. 8, Παπαθανασίου, Δήμα, Σταθέλου , Δαμουλάκη Αντ . 7, Βάβουλα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ  (Χατζηδάκη) Βελούδη Α 15(1) , Βελούδη Αικ.5(1), Βασιλάκη 16(2), Παπαγεωργοπούλου 2, Κολιάτου, Κάκουρη, Κατσιμάρδου 5 , Οικονόμου 13,  Περιστέρη, Πισπιρή, Φωτοπούλου, Κολοκοτρώνη.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΚΑ, ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, θα εκπροσωπήσει την ένωση στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ!!!

Καλή επιτυχία!!!!!!!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω