Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Συζητείται στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή των αδελφών Βιντσιλαίου!

Συζητείται στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή των αδελφών Βιντσιλαίου!

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΝΟΕ 2015, στις 17:00 η ΕΚΔΙΚΑΣΗ!

justice-300x210Την ερχόμενη ΠΕΜΠΤΗ στις 5 το απόγευμα θα συζητηθεί στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή της Αγγελικής και Σταυριανής Βιντσιλαίου αθλητριών μπάσκετ, μέχρι τώρα, της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αγγελική και η Σταυριανή Βιντσιλαίου θέλουν να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα τη καρριέρα τους, και είχαν καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών) ως τελευταία ελπίδα τους για να αλλάξουν αθλητική οικογένεια και να συνεχίσουν τη διαδρομή τους στο άθλημά τους, μια και δεν υπήρξε συμφωνία με τη Διοίκηση της Ενωσης για τη μεταγραφή τους.

Πληροφορίες του Galatsisports επιβεβαιώνουν το σενάριο που είχαμε δημοσιεύσει αρχές Σεπτέμβρη 2015 ότι πιθανότατα η πλευρά της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θα ζητήσει αναβολή της εκδίκασης με στόχο να κερδίσει χρόνο, χωρίς να κατανοούμε το πραγματικό λόγο.

Αν τελικά δεν υπάρξει απόφαση αυτή τη Πέμπτη, τότε είναι σίγουρο ότι οι αθλήτριες χάνουν την αγωνιστική χρονιά αφού ήδη βρισκόμαστε στα μέσα Νοέμβρη. Και ο μόνος χαμένος από όλες τις απόψεις είναι το μπάσκετ!

Αναμένουμε…τις εξελίξεις!

Σχετικά άρθρα

Πάνω