Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νέα ισοπαλία ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νέα ισοπαλία ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ!

ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ!

socceraΝέα ισοπαλία 0-0 ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ με τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στο γήπεδο του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, που παραμένει αήττητος μετά την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα μέτριο γενικά παιχνίδι με λίγες φάσεις και από τις δύο ομάδες, η επιθετική γραμμή του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ δεν βρήκε δίχτυα αλλά τη πολύ καλά στημένη αμυντική γραμμή του ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.

Η σύνθεση του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ στο παιχνίδι:

ΠΑΣ Γαλάτσι (Πάρις Βάλβης): Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης, Ευαγγέλου, Τασσόπουλος, Κοσκινάς, Παπαδάκης, Τσαλιαγκός (69′ Καραμπέτσος), Μανωλιάς (32′ λ.τρ. Δήμας), Χαραλάμπους, Γαλάνης, Θεοδωρακάτος (77′ Ψαρρής).

ΑΕ ΙΛΙΟΥ – ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 1-3!

Αυτή τη φορά τα ΠΑΤΗΣΙΑ πανυγήρισαν μια καθαρή νίκη και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕ ΙΛΙΟΥ με 3-1.  Το πολύ γρήγορο γκολ των γηπεδούχων στο 3 με τον Σκορδομπέκη, ισοφάρισε ο Αρμάντο Κρανσικι 1-1 στο 12. Με εύστοχο πέναλτι ο ΘοδωρήςΜαρτέκας έκανε το 1-2 στο 45, ενώ το τελικό σκορ 1-3 διαμόρφωσε ο Στέλιος Νίνης στο 80.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ 4-1.

Βαριά ήττα με 4-1 για την ΚΟΡΩΝΙΔΑ από τη πρωτοπόρο ομάδα του Αθηναϊκού στο 3ο όμιλο της Β΄Κατηγορίας, στον Βύρωνα. Το σχετικά γρήγορο σκολ που δέχθηκε στο 15 από τον Τσατσούλη, ισοφάρισε στο 50 ο Καμπίτσης για την ΚΟΡΩΝΙΔΑ. Στο 57 ο Ζαφειράτος έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους και  στο 75 ο Μπογδάν το 3-1. Το σκορ έκλεισε στο 77 με πέναλτι ο Παριανός (4-1).

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω