Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Γεμίζει Ρόστερ η ΕΝΩΣΗ και ψηλώνει!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Γεμίζει Ρόστερ η ΕΝΩΣΗ και ψηλώνει!

Τρεις Ανανεώσεις – Δύο Υποσχετικές μέχρι στιγμής!

aes-aoz1
Η Κατερίνα Παγώνη με τη μπάλα!

Η αρχή συνεργασίας της ΑΕΣ “ΕΝΩΣΗ” ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ με τη περσινή ομάδα διοίκησης της γυναικείας ομάδας του Ευνίκου των Ν. Λιολίων(δείτε δημοσίευμα) , και ειδικά με τον προπονητή Λάμπρο Μπάρτζο, πρώην προπονητή του Ευνίκου, έδωσε το έναυσμα για μια νέα οργάνωση της ομάδας των γυναικών ώστε η συμμετοχή τους στη Β’ΕΣΚΑ φέτος να είναι απλά, φανταζόμαστε, ένα πέρασμα για την επάνοδο στην Α’ κατηγορία.

Τρεις ανανεώσεις για αρχή, με την Κατερίνα Παγώνη να παραμένει στο “σπίτι” της, όντας η φυσική αρχηγός της ομάδας. Επίσης συνεχίζει η νεαρή Ρενάτα Κώττη, ενώ τη τριάδα συμπλήρωσε η Ευαγγελία Τουρνατζή που θα συνεχίσει και φέτος στην ΕΝΩΣΗ, και με την εμπειρία της αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα στους στόχους της.

Φλώρα Μυριούνη
Φλώρα Μυριούνη

Δύο οι μεταγραφές μέχρι στιγμής, της  Φλώρας Μυριούνη 20 ετών, ύψος 1.90, στην θέση 5,  με υποσχετική ενός χρόνου από τον Σπόρτιγκ (Α2) και της Έρης Τζόλου, 30 ετών, ύψος 1.78 στις θέσεις 3 έως 5 από τον Άρη Πετρούπολης με υποσχετική για ένα χρόνο, και με παρουσία την περσινή σεζόν στον Εύνικο!

Ευχόμαστε καλές επιτυχίες, καλή επάνοδο στην Α’ κατηγορία και κυρίως υγεία σε όλους!

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω