Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΑΛΑΙ: Πολύ 3Χ3 απ’εξω – ΖΑΜΠΙΔΗΣ μέσα…

ΠΑΛΑΙ: Πολύ 3Χ3 απ’εξω – ΖΑΜΠΙΔΗΣ μέσα…

ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ…

Στο ΠΑΛΑΙ το διήμερο 25-26 ΙΟΥΝΗ γέμισε με χρώματα, φωνές, χαρές και…αθλήματα! Ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα διήμερα του χρόνου και όχι μόνο!

3x3_galatsi1Πολύ πετυχημένη η διοργάνωση του ΠΣΑΚ 3Χ3 streetball έφερε πολύ κόσμο στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο του ΠΑΛΑΙ! Εκατοντάδες αθλητές, αθλήτριες, φίλαθλοι και γονείς συμμετείχαν, καθένας με το τρόπο του, στους αγώνες. Σημαντικές παρουσίες από διεθνείς μπασκετμπωλίστες πλαισίωσαν την εκδήλωση. Στην εκδήλωση ο ΠΣΑΤ τίμησε τον Κώστα Χαραλαμπίδη και Νίκο Αργυρόπουλο, για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ.

zambidis_show1Την ίδια ώρα με τους αγώνες στα ανοικτά το Σαββατόβραδο, στη μεγάλη σάλα του ΠΑΛΑΙ είχαμε και αγώνες kick-boxing στη φαντασμαγορική διοργάνωση του IRON CHALLENGE του ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΜΒΙΔΗ, όπου παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γ. Μαρκόπουλος. Συμμετείχαν και έξι αθλητές του Fight Club Galatsi  με τους Γκίκα N. και Φεζουλάι Γ. να πρωταγωνιστούν στα Main games, τους Φασομυτάκη Κ. και Φωτίου Θ. στα Super Fights και τις Αγαθαγγελίδου Δ. και Πρίφτη Α. στα pre games.

Palai_damageΚαι ενώ οι διοργανώσεις αυτές “σφραγίζουν” τη χρήση που πρέπει να έχει το ΠΑΛΑΙ, από τώρα και στο εξής, κάποια έντονα σημάδια “φωνάζουν” για την αναγκαιότητα άμεσης σοβαρής συντήρησης…

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε αθλητικά “events” στο χώρο!!!

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω