Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Πρώτο βήμα ανόδου ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

Πρώτο βήμα ανόδου ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ Αγ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ 81-60!

Σε ένα ευχάριστο για τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ βράδυ, η ομάδα της πόλης κέρδισε εύκολα στον πρώτο αγώνα play-off τον ΠΟΛΥΝΙΚΗ Αγ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ με 81-60, στο γεμάτο από φιλάθλους κλειστό του Άλσους Βέϊκου, και θα παίξει τη Δευτέρα στο ΑΙΓΑΛΕΩ με στόχο τη νίκη και πρόκριση στην επόμενη και τελική φάση για το εισιτήριο ανόδου στην Α’ ΕΣΚΑ.

Η εμπειρία των παικτών του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κέρδισε την νεανική ομάδα του Αιγάλεω παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και χωρίς ουσιαστικά να απειληθούν σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα.

Στο άλλο ζευγάρι, ο ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ κέρδισε την ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ πετυχαίνοντας το 3-0, και περιμένει τώρα το αποτέλεσμα του επόμενου παιχνιδιού του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, για τη τελική φάση play-off.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Πολυχρόνης, Ζιώγας

Δεκάλεπτα: 21-17, 38-29, 61-44, 81-60.

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς): Λυμπερόπουλος 19 (4), Τσιούτσιας, Οικονομόπουλος 14, Μακρής, Κορκοσούρας 7, Παπαδόπουλος 14, Γιάννης, Καρούσης, Παπαβλασόπουλος 14 (2), Μπαλαμπάνης 12 (2), Στράγκας 1, Γυφτοκώστας.

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Στρατικόπουλος, Πολίτης): Πατάτας 4, Βερβίτας 4, Τσοχονελίτζε 17 (2), Δημητρακούλης, Μόρφος 6 (2), Κοντούλης 2, Δουρουντούς 15 (2), Παπαδόπουλος, Χιώτης 5, Λιβανός, Δημούλης, Βαμβακίδης 7 (1).

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω