Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Για το ραντεβού του Σεπτέμβρη…

Για το ραντεβού του Σεπτέμβρη…

Τι πρέπει να ξέρουμε για Αθλητισμό και COVID-19!

Ένα προσεκτικό “πέρασμα” στα sites των ομοσπονδιών και των ενώσεων, αλλά και συλλόγων, δεν μας ήταν αρκετό για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε πληροφορίες ή και οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε όλοι μας, γονείς, προπονητές, διοικήσεις κλπ παράγοντες για την επανέναρξη των Αθλητικών δραστηριοτήτων μέσα στη πανδημία του COVID-19. 

Τα πολυδιαφημισμένα πρωτόκολλα υπάρχουν μόνο σε επίσημα κρατικά sites, με τους κάθε λογής “διοικούντες” τον αθλητισμό να παραπέμπουν σε αυτά.

Η επίσημη πληροφορία του ΕΟΔΥ  που παρουσιάζεται και στο site της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στη σελίδα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & COVID 19.  είναι πλήρης μεν αλλά αρκετά δύσχρηστη δε. Αν κάποιος έχει το χρόνο και την υπομονή να ανοίξει όλα αυτά τα links, και να διαβάσει το περιεχόμενο, τότε και μόνο τότε θα ενημερωθεί πλήρως.

Το GalatsiSports, θέλοντας να βοηθήσει με όσο το δυνατό πιο πρακτικό τρόπο, σας δίνει παρακάτω τα πιο περιεκτικά πόστερς που ουσιαστικά εξηγούν εύκολα τις διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται από όλους για μια ασφαλή επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο σύνολό τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελπίζοντας σε ένα καλό και υγιεινά ασφαλές καλοκαίρι, ευχόμαστε να μη χρειστεί να αναβάλουμε πάλι τις αθλητικές μας δραστηριότητες, και να είμαστε όλοι στα γήπεδα, στο παντεβού του Σεπτέμβρη!

Σχετικά άρθρα

Πάνω