Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αγωνία για τις Ακαδημίες το Σεπτέμβρη

Αγωνία για τις Ακαδημίες το Σεπτέμβρη

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ από τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Φανερή η αγωνία της επόμενης του COVID-19 μέρας για τη λειτουργία των Αθλητικών Ακαδημιών από τους Συλλόγων της περιοχής μας.

Με αλλεπάλληλες προσκλήσεις μέσα από τις επίσημες σελίδες τους αλλά και μέσα από τα social media, οι Σύλλογοι, καλούν τους γονείς της περιοχής μας να επιλέξουν σε ποιές ακαδημίες θα εγγράψουν τα παιδιά τους το Σεπτέμβρη.

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ και η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πέρα από τις αφίσες – προσκλήσεις για τις εγγραφές έχουν ήδη ανακοινώσει και αναλυτικά προγράμματα προπονήσεων των Ακαδημιών τους, για τη διευκόλυνση της επιλογής.

Πλήρη ιατρική κάλυψη προσφέρει ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ενώ η ΚΟΡΩΝΙΔΑ στη αποκλειστική για τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ της σελίδα περιγράφει τι ακριβώς χρειάζεται κάποιος για την εγγραφή, το πρόγραμμα αλλά και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες για την ασφαλή από COVID-19 λειτουργία της.

Από τα άλλα αθλήματα ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έχει κυκλοφορήσει μια αφίσα στα social media, ενώ δεν υπάρχει καμμιά πληροφορία στο επίσημο site του Συλλόγου.

Με μια απλή ανακοίνωση στο επίσημο site της, η ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πληροφορεί τους γονείς για την έναρξη των Ακαδημιών της στις 7 Σεπτέμβρη 2020, χωρίς ιδιαίτερες άλλες πληροφορίες.

Καμμιά σχετική ανακοίνωση δε λάβαμε ούτε είδαμε,  από τον ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, την ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ και τον ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

Καλές διακοπές σε όλους σας, με Υγεία και COVID FREE!!!

Σχετικά άρθρα

Πάνω