Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ NoBell 2020-2021

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ NoBell 2020-2021

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ!

Ολοκλήρωσε τις ανακοινώσεις του όσον αφορά στο “ελληνικό” κομμάτι ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ NoBell!

Για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, και όποτε αυτή αρχίσει και με όποιους όρους – ελέω COVID19 – γίνει, η διοίκηση του Γυναικείου τμήματος του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, ανακοίνωσε:

Συνεχίζουν οι βασικοί χορηγοί NoBell και GlobeOne Digital!

Η προπονητική ομάδα παραμένει η ίδια με επικεφαλής τον Θάνο Σόφτση και βοηθό του τον Αντώνη Λάπα.

Παρέμειναν στα Πατήσια η αρχηγός Ιρίνα Σαλιάϊ και η σκόρερ Βικτώρια Γούναρη, ενώ συνεχίζει στην ομάδα που την ανέδειξε η Φαίη Κουγιανού. Μετά από διάλλειμα ενός έτους επιστρέφει η γκαρντ Αλεξάνδρα Δανδουλάκη.

Στις νέες προσθήκες έχουμε την Ιωάννα Τσιάδη, 26 ετών, από τον ΚΡΟΝΟ με ύψος 1.76, παίζει στις θέσεις 1 και 2, την Μαρία Κοντογεώργου, 21 ετών μια δυναμική Σέντερ που αγωνίζεται στις θέσεις 5 και 4, ερχόμενη από τη ΛΕΥΚΑΔΑ, και την επίσης 21 ετών Νάνσυ Στεφανίδου (1.88μ) που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, από τον Ωρωπό.

Το ελληνικό κομμάτι συμπληρώνουν και 2 νεάνιδες από την ομάδα του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Αναμένονται τέλος οι ανακοινώσεις για τις 3 ξένες που μπορεί ίσως να είναι και μόνο δύο, μιας και το ερχόμενο πρωτάθλημα Α1 θα είναι είναι ένα πρωτάθλημα μειωμένων προϋπολογισμών και χωρίς φανατικούς χορηγούς, για όλες τις ομάδες.

Με σχεδόν σίγουρο τις άδειες εξέδρες στους αγώνες, και με φανερά μειωμένα έσοδα από διαφημίσεις, οι παράγοντες εκείνοι που στηρίζουν οικονομικά την ομάδα καλούνται να βάλουν το χέρι βαθειά στη τσέπη και ο θέος του μπάσκετ βοηθός τους…

Σχετικά άρθρα

Πάνω