Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ρόστερ αξιώσεων ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ NoBell!

Ρόστερ αξιώσεων ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ NoBell!

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ και ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ!

Τελικά παραμένει το μοντέλο ανεξάρτητης λειτουργίας του γυναικείου τμήματος του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ, με τον ίδιο χρηματοδότη και τους ίδιους βασικούς χορηγούς, παρά την αλλαγή κατά τα 5/7 της διοίκησης στο Σύλλογο.

Ευτυχώς, γιατί η ομάδα Γυναικών του ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ έχει ιστορία στην Α1 που δεν μπορεί και δεν πρέπει κανένας να τη “διαγράψει”.

Στο πλαίσιο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή του SPORTING NoBell, ανακοίνωσε τη παραμονή του πολύπειρου προπονητή Θάνου Σόφτση, με βοηθό τον Αντώνη Λάππα για δεύτερη χρονιά, ενώ επιστρέφει στα Πατήσια μετά από ένα μικρό διάλλειμα η Νικολίνα Ιωαννίδου.

Παραμένει επίσης η αρχηγός της Ιρίνα Σαλιάϊ, ενώ έχουν επίσης ανακοινωθεί δύο μεταγραφές, της ταλαντούχας γκαρντ- φόργουορντ Στέλλας Ξανθόπουλου (1.75, 21 ετών) από τον ΠΑΣ Γιάννινα και της Βάγιας Φλώρου (1.90, 15 χρόνων) της ταλαντούχου διεθνή σέντερ από το ΑΟ Αγίου Θωμά, μια μεταγραφή επένδυση για το μέλλον.

Χθές εξαλλου ανακοινώθηκε και η πρώτη ξένη, η Stephanie Kostowicz! Ήταν η κορυφαία σκόρερ στην Ελλάδα με μέσο όρο 21 πόντους ανά αγώνα για τον Αθηναϊκό πέρυσι μέχρι που μετακόμισε τον Φεβρουάριο στην Ουγγαρία για να παίξει στην BEAC Βουδαπέστης όπου επίσης κατά μέσο όρο είχε 21,9 πόντους, 9,1 ριμπάουντ και 1,2 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Αναμένονται νέες ανακοινώσεις εντός των ημερών για την ολοκλήρωση του ρόστερ του SPORTING NoBell, για τις οποίες θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Σχετικά άρθρα

Πάνω