Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επιστροφή στη …δράση!

Επιστροφή στη …δράση!

Και από Αύγουστο…χειμώνα!

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την αρθρογραφία, έναν ολόκληρο μήνα, το GalatsiSports επιστρέφει από σήμερα στα γνωστά αθλητικο-κοινωνικό-πολιτισμικά του μονοπάτια και θα προσπαθήσει να σας κρατά ενήμερους για ότι σχετικό γίνεται στη γειτονιά μας!

Με μια “νέα” Δημοτική Αρχή υπό τον κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, με πιστοποιημένες παιδικές χαρές, αναπλάσεις σχολικών προαυλίων, αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων, όλων των ειδών οι δραστηριότητες της νεολαίας του Γαλατσίου για τη σεζόν 2019-2020 αναμένονται αν μη τι άλλο, πλήρεις!

Λίγο πολύ τα αγωνιστικά τμήματα όλων των Συλλόγων έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες τους, ενώ σε διαφημιστικό οργασμό οι ΜΗ κερδοσκοπικοί Αθλητικοί Σύλλογοι καλούν τους γονείς να τους προτιμήσουν για την Αθλητική, και όχι μόνο, δραστηριότητα-εκπαίδευση των παιδιών τους.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΙ, Ρυθμική Γυμναστική, Τένις, Πολεμικές Τέχνες, Στίβος, Κολύμπι. Όλα τα έχει ο αθλητικός μπαξές του Γαλατσίου, τόσο για τα αγόρια όσο και για τα κορίτσια!

Με γνώμονα τη προστασία και το καλό των παιδιών, το GalatsiSports θα προσπαθεί να είναι πάντα κοντά στα γεγονότα του δήμου και της ευρύτερης περιοχής, ενημερώνοντας για ότι καλό αλλά και “κακό” συμβαίνει!

Θυμίζουμε πάλι ότι θα δημοσιεύομε οποιαδήποτε ενυπόγραφη καταγγελία ή αίτημά, μας στέλνετε. Αρκεί να μην είναι προσβλητικό ή υβριστικό για οποιονδήποτε και κυρίως να μην είναι αυτοδιαφημιστικό!

Ευχόμαστε σε όλους καλή επάνοδο και συνέχεια, και ελπίζουμε να μην διαψευστείτε από τις όποιες καλοκαιρινές σας επιλογές!

Σχετικά άρθρα

Πάνω