Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Άρχισε η πρώτη περίοδος του Θερινού Αθλητικού CAMP 2015

Άρχισε η πρώτη περίοδος του Θερινού Αθλητικού CAMP 2015

Περισσότερα από 430 παιδιά γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βέϊκου τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, 2015 για το ξεκίνημα της πρώτης περιόδου του θερινού αθλητικού CAMP 2015, που διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου εδώ και αρκετά χρόνια.

camp2015
Έναρξη CAMP 2015 δήμου Γαλατσίου!

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, μαζί με τους γυμναστές καλωσόρισαν όλα τα παιδιά στο φετινό θερινό Camp και τους ευχήθηκαν να περάσουν καλά, να απολαύσουν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό σε όλες τις εκφράσεις του.

Μετά τον αγιασμό τα παιδιά, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, πήραν άσπρα καπελάκια και μονόχρωμα μπλουζάκια σε διάφορα χρώματα ανάλογα με την ηλικία τους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στους χώρους του Άλσους, όπου ξεκίνησε το πρόγραμμα άθλησης, κάτω από τη συνεχή εποπτεία των Γυμναστών και Γυμναστριών του Δήμου.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουνίου και η 2η περίοδος του θερινού αθλητικού Camp θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουλίου 2015.

Σχετικά άρθρα

Πάνω