Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Ήττα του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ αλλά…Super Παιχνίδι!

Ήττα του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ αλλά…Super Παιχνίδι!

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 3-4!

Μόνο και μόνο για την εξέλιξη του αγώνα, με τις συνεχείς εναλλαγές στο σκορ άξιζε να παρακολουθήσει κανείς το παιχνίδι ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ για την 23η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΑ.

Το φοβερό ματς έγινε στην…έδρα του ΠΑΣ στην Ν. ΙΩΝΙΑ και οι φιλοξενούνεμοι έκαναν ένα μεγάλο βήμα για τη παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ άνοιξε το σκορ  1-0 στο 8′ με τον Μπίντζο, γκολ που ισοφαρίστηκε από τον Αναστασιάδη με κεφαλιά στο 35′, ενώ εφτά λεπτά αργότερα οι Αμπελόκηποι προηγήθηκαν 1-2 με τον Κίκη στο 42′ . Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μ. Παπαδόπουλος  ισοφάρισε για τον ΠΑΣ σε 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αναστασιάδης των φιλοξενουμένων και πάλι πέτυχε το 2-3 στο 62′. Μετά από πέντε λεπτά (67΄) ο ΠΑΣ ισοφάρισε και πάλι με τον Σιάνη για το 3-3.

Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε στο 85′ ο Αναστασιάδης με απευθείας φάουλ, και τρίτο προσωπικό του γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ : Φραγκουλόπουλος (70΄Νίκιελ), Βαμβακάρης, Ευαγγέλου, Τσόλκας, Τασσόπουλος(89′ Ραπάι), Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Λαμπρινάκος, Παπαδόπουλος Μ. (70′ Αζακάς), Σιάνη, Μπίντζος.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ζαραβέλης, Μυλωνάς, Τεριανταφυλλίδης, Λιόντος, Βιγκάνι (85′ Κωνσταντάτος), Παπαπαναγιώτου, Πασβούρης, Τόσκα (82′ Φώτου), Παπαδόπουλος Θ. (36′ Κίκη), Βαραμπούτης, Αναστασιάδης.

Σχετικά άρθρα

Πάνω